SiriusBlack Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Arkadaslar Bilgisayar alacam hangisini alacagima karar veremedim sizlere bir danisiyim dedim Onerilerinizi bekliyorum Hangi Bilgisayari Onerirsiniz Bilgisayar 1 : intel P.4. 3.4 Ghz.[64Bit 2Mb]H.T Prescot intel i945G-Pciex16 , DDR2 667-1066mhz 1GB [1024 Mb] 512x2 D.DDR-2 533MhxRam 200 Gb S.ata 7200 Rpm HDD 8mb cache 224 Mb intel Graphics + PClex16 yuva ATX 460W Kasa USB2.0 Cift Fan 16x dvd+rw+cdrw+dvd+R D.layer Ps2 M. Klavye / PS2 Optical Mouse 10/100/Mb Eth. +7+1 Ses Karti Free Dos isletim sistemi Bilgisayar 2 : AMD ATHLON 64 BİT 3000+ BOX[S.939] N FORCE 4 DDR400 S.ATA, SES, Lan 512 Mb Daul DDR 400 Mhx Ram 120 Gb S.ata 7200 Rpm Harddisk 256Mb PClex 16 AtiX600 ProVga TvDVIOut ATX USB2.0 Cift Fan Kasa 350W 16X/DVD/CDRW/Combo + 1.44 Fdd Ps2 M. Klavye / Ps2 Optical mouse 10/100/Mb Eth. + 6X Ses Karti Free Dos İsletim Sistemi[signature][hline]Programlama Bir Sanattir Bu Sanati Ogrenmek Icin Bir Ustaya İgtiyac Vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ikiside güelmiş ama 1. daha bi hoşuma gitti[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 İlk bilgisayar daha iyi ama 2. bilgisayarla arasında en azından 200$ fark olması lazım... Aynı kademeyi tutturursan, ikinci seçenek daha iyi.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hiçbiri desem? ama eğer oyun için kullanmıcaksan 1.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiriusBlack Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 2 sinden birini alicam yani sonucta oyunda oynucam hangisi daha iyidir :S[signature][hline]Programlama Bir Sanattir Bu Sanati Ogrenmek Icin Bir Ustaya İgtiyac Vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 al bence birinciyi oyun ve başka uygulamalar için de iyi kullanışlı bir şey gibi göründü benim gözüme[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 1 numaralı menü ayrıca yanına büyük seçim (bir ekran kartı!) içecekler kola buzsuz..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 1. nin ekrankartı dışındaki özellikleri süper ama oyun demek bi nebze ekran kart demek. 2.ninde ekran kartı sıradan bi kartdier özellikleri 1.ye göre daha ucuz.bundada oyun doğru düzgün oynanmaz 1.ye şöle güzel bi ekrankartı eklersen süper olur.ama 2sinden birini seçicemm diosan.2. oyun oynamak için daha elverişli.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hiç biri desem,sanırım bu markalı bir firmanın listesinden 2 model.intelli model sırf hikaye on-board ekran kartıyla oyun moyun oynayamazsın ,2.model biraz daha iyi ekran akrtına sahip ama ondada ram 512 artık 1gb ram tavsiye ederim oyun için (BF2 mesela ). Eğer taksitle alacaksan ve bu yüzden bu 2 model arasında sıkıştıysan sana tavsiyem kredi kartına yaksit yapan firmalardan kendin toplamandır yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiriusBlack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 1 neden degıl arkadaslar sadece ekran kartı ıle ılgılıyse ekran kartı takarım ekran kartı takınca oynanırmı oyunlar[signature][hline]Programlama Bir Sanattir Bu Sanati Ogrenmek Icin Bir Ustaya İgtiyac Vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 only intel[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 @Sirius evet takarsan oynanır ama ne gerek var? Ama tavsiyem 2.seçenektekini al ve üzerin de biraz oynamalar yaptır. Sana yeticektir sanırım.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: SiriusBlack, 28 Eylül 2005 03:36 tarihinde demiş ki: 1 neden degıl arkadaslar sadece ekran kartı ıle ılgılıyse ekran kartı takarım ekran kartı takınca oynanırmı oyunlar evet tamamen bununla ilgili, ekran kartı takmadan oyun için işe yaramaz bir sistem olarak duruyor,birde fiyatını düşündüm tabii buna bir sürü para vereceksin birde ekran kartı ilave edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiriusBlack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 fiyati pek pahali gelmedi 777$ onun ıcın sordum 2 ıncı olan makınada 499$ arasında fıyat farkıda var bıde[signature][hline]Programlama Bir Sanattir Bu Sanati Ogrenmek Icin Bir Ustaya İgtiyac Vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 777$ ?Fiyat uygun alınabilir:).ben 1000-1200 dolar etiketi vardır diye düşünmüştüm.genelde işlemciyi yüksek tutup diğer yerlerden kırpıp yüksek fiyat koydukları için markalı pc ler alışkanlık olmuş bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar