beax_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaslar Ben Okul da ders bosdu neyse eve geldim knight online a girdim LOADİNG İNFERMATİON 1 de %1 de kaldı çıktım girdim ve şuan İNVALİD PASWORD diyor ben şifremi kimseye vermeme doğum tarihimide vermeme ne yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 oKuLdan kacarsan olcagı budur zaten :):):) saka saka inş basına birşey gelmez accenin[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beax_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 kaçmadım ders bosduda ben ne yapcam tam 62 skilini açiodum priestte bu çıktı ne yapacam ben HACKLENMİŞMİDİRİM , HERKESDE OLAN BİR SORUNMUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bence hack değildir bazen öyle oluyo % 1 de kalıo ama invaild pasword demiyodu. tekrar dene bence girecektir..[signature][hline]LEVEL:61 CLAN: TurkMasters JOB: ARCH MAGE (Papper Mage) NOT: Dış görünüşe önem vermem... Röntgen çektirip öyle gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bak simdi bilgiasyarında virus koruma programı varmı varsa onda firewall yani koruma duvarını kaldır yoksada windows un kendi duvarı var onu kaldır nerde bulucam diye soruyosan sağ alt kösede saat in yanlarında orala bak iste[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Cookie & temp dosyalarını sil tkrr dene sonra hangi serverda oynuyor isen onun 2 veya 3 üne gir oradan lufer veya castle a git işte sonra select char 1 e geç (hava atmaktandan kaçınmıyom :D bakıyomda :-p)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laplomaxis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 arasıra bana da oldu ama korkmana gerek yok tekrar geri geliyo ama biraz zaman alıyo bende çok tırmıştım ama hhıhhıhıhıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Üzülma biraz asagıda benzeri bir topic acmıstım bende düzeldi. sendede düselir.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar