Vergil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bu siteye girerek account name ve password ünüzü yazınca active ediyosunuz betasını oynayabilirsiniz buda benden size kıyak olsun iyi oyunlar http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Announcements&message.id=699 ben çok kötüyüm trial of obi wan betası çıkmış accountum subscription yapılmadığından dolayı betayı açtıramıyorum allah kahretsin tam da bu zamanı buldu !! siz yaşadınız ohhh :((( neyse iyi oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 deniyen oldu mu trial of obiwan'ın beta'sını , acaba nasıl bişeydir ??? çok merak ediyorum deniyenler anlatsın plz [Bu mesaj Vergil tarafından 29 Eylül 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 fake misin? :p :p :p[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hey nasıl hak kazanıcam ne yapmam gerekiyor söylermisin lütfen olmazsa bana özel mesaj at teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 acaba linkini verirmisin ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 üye oldum hatta konuşuyorum şu an bir sw galaxies yetkilisi ile yakında accountum açılacakmış saolasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar