Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caner'in kafasında kafa kırması -video-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunu bi program da taklit etmişler di, şu an hatırlamıyorum. (Levent Kırca veya Hamdi Alkan falan dı sanırım, yanılıyor olabilirim.)
Kafasına plastik bardağı vuruyor du, baya bi gülmüştüm :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 28 Eylül 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
Bunların hepsinin bir televizyon oyunu olduğunu göremedin mi?

evet ama millet eğlenio işte onlar eğlendirmeye baksın milleti
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 28 Eylül 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
Bunu bi program da taklit etmişler di, şu an hatırlamıyorum. (Levent Kırca veya Hamdi Alkan falan dı sanırım, yanılıyor olabilirim.)
Kafasına plastik bardağı vuruyor du, baya bi gülmüştüm :)

olacak o kadarda bi de showda olan o tiyatro yarışmasında :-)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles!
Mesaj tarihi:
said:
Ernest, 28 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
başlığı heyecandan yanlış açmışım arkadaşlar bardak kırması olucak :D

heyecan?[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
Buda bir gece cıkar işte caner oldu.Şehit oldu oglum der annesi ama cocuk uyusturucu ve içki kullanmıstır.Bunlar hep boyle herhalde...[signature][hline]seT By eXe
Mesaj tarihi:
süper ya..:d lol.[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 28 Eylül 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
*tısssssssssssssss*

o nedir abi? :D

ahahahahha. bu super ya. adam her dilini ısırdıgında arkadan biri tıslıyo. yıkıldım serefsizim ya :=)
Mesaj tarihi:
said:
Whitehaven, 29 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki:
bir bu caner birde turgay-ahmetcakar-alisami-ziya 4lemesi var :D

o 4 leme zaten koparıoo yaaa ahmet çakar nasıl triplere girio turgay şeren o lafı diyince :))[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!!
ZIrtaPoz
  • Yeni Oluştur...