Ernest Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Evet arkadaşlar bu olayı hatırlarsınız caner kardeşimiz dellenip kafasında kıyordu bardağı. işte bunun tam videosu. İyi seyirler. http://dosya.forumtr.com/uploads/9f0cb5006b.zip[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! ZIrtaPoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bunu bi program da taklit etmişler di, şu an hatırlamıyorum. (Levent Kırca veya Hamdi Alkan falan dı sanırım, yanılıyor olabilirim.) Kafasına plastik bardağı vuruyor du, baya bi gülmüştüm :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 başlığı heyecandan yanlış açmışım arkadaşlar bardak kırması olucak :D[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! ZIrtaPoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 gülmek istediğimde hep bu videoyu izliyorum arşivinde olmayanlar kesin çekmeli[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 başlıkta kafasında kafa kırması diye görünce yeni bi macera sanmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Delikanlı adammış be. Hll olsun valla ben seyretmemiştim harbiden koymuş postayı. Karı orda olsa dövermiş o sinirle yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bunların hepsinin bir televizyon oyunu olduğunu göremedin mi?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Yakında bu dallama da şehit olur.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: MartinLGore, 28 Eylül 2005 18:37 tarihinde demiş ki: Bunların hepsinin bir televizyon oyunu olduğunu göremedin mi? evet ama millet eğlenio işte onlar eğlendirmeye baksın milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Janitschar, 28 Eylül 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Bunu bi program da taklit etmişler di, şu an hatırlamıyorum. (Levent Kırca veya Hamdi Alkan falan dı sanırım, yanılıyor olabilirim.) Kafasına plastik bardağı vuruyor du, baya bi gülmüştüm :) olacak o kadarda bi de showda olan o tiyatro yarışmasında :-)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Ernest, 28 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: başlığı heyecandan yanlış açmışım arkadaşlar bardak kırması olucak :D heyecan?[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ahahah cidden kafasında kafa kırması :-)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Buda bir gece cıkar işte caner oldu.Şehit oldu oglum der annesi ama cocuk uyusturucu ve içki kullanmıstır.Bunlar hep boyle herhalde...[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sacma birsey[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 canerde odasında kafasında aşırı sayı da bardak kırdaktan ölü bulunur (cümle değişik oldu di mi :-P)[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 gulmek icin guzel video her gece yatmadan izlemek lazim :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 *tısssssssssssssss* o nedir abi? :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sert tartışmasız sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 süper ya..:d lol.[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yazık valla ya adam delirdi muehu[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bir bu caner birde turgay-ahmetcakar-alisami-ziya 4lemesi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Eternalus, 28 Eylül 2005 21:27 tarihinde demiş ki: *tısssssssssssssss* o nedir abi? :D ahahahahha. bu super ya. adam her dilini ısırdıgında arkadan biri tıslıyo. yıkıldım serefsizim ya :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Whitehaven, 29 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki: bir bu caner birde turgay-ahmetcakar-alisami-ziya 4lemesi var :D o 4 leme zaten koparıoo yaaa ahmet çakar nasıl triplere girio turgay şeren o lafı diyince :))[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! ZIrtaPoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Orda caner deilde program sunucusu aaaaaaa diyo cok komikj :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar