Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çizimlerim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hepsi güzel ama sanki 1. bana biraz daha duygulu gibi geldi. belirli bi hüzün var adeta.
umarım sınavı kazanır güle güle çizersin :)
başarılar...[signature][hline]nın nırı nınnın, nın nın!
Mesaj tarihi:
bence el ve ayaklarda biraz daa özen göstermelisin.çünkü küçük olmuşlar.bir da saçlardaki taramanın üzerine biraz daa çaba gösterirsen çok daa ii şeyler çıkar ortaya.ama bunlar da fena deil.[signature][hline]Lethe
Mesaj tarihi:
2. resimde göt cok ön planda kalmış,oraya odaklanmıssın sanki diğerleri güzel[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Mesaj tarihi:
birinci resmin yüzüne hayran oldum.
mükemmel çizilmiş.[signature][hline]valandil ownz j0o!
her gece hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Mesaj tarihi:
başarılı olduğunu kabul etmeliyim. fakat perspektife ve oranları bozmamaya gayret göstermelisin.

eğer soyut çalışsan göze batmayacak faktörler bunlar, ama eğer böylesine gerçekçi çizimler yapıyor, ışık ve gölgeye zen gösteriyorsan gözardı etmemen gerekir.

yani derinlik hissi veren yalnızca gölge değildir, eğer ayağı kendinden önde bi insan figürüyse sözkonusu olan, ayak göze yakın olacağından "büyük" olmalıdır. bunları bildiğinden eminim, hatta uyguladığını da görüyorum. sadece es geçtiğin kısımlar olmuş. söylemek istediğim her zaman uygulamaya gayret göstermen.

başarılarını ve istikrarlılığını dilerim.
Mesaj tarihi:
Çok çok iyi gölgelendirme yapıyosun. Gerekli eleştriler yapılmış. Yaptığın çizimlerin devamını diliyorum. Yenilerinide siteye ekle lütfen, çalışmalarını görmek isterim...[signature][hline]A large army is always disorderly...
  • Yeni Oluştur...