vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hepsi güzel ama sanki 1. bana biraz daha duygulu gibi geldi. belirli bi hüzün var adeta. umarım sınavı kazanır güle güle çizersin :) başarılar...[signature][hline]nın nırı nınnın, nın nın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bazi oran sorunlarin var bunlara dikkat etmeni oneririm. Basarilar[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bunlar bayağı eski resimler şimdi daha iyiyim :)[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bence el ve ayaklarda biraz daa özen göstermelisin.çünkü küçük olmuşlar.bir da saçlardaki taramanın üzerine biraz daa çaba gösterirsen çok daa ii şeyler çıkar ortaya.ama bunlar da fena deil.[signature][hline]Lethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sınav sonuçları belli oldu mu[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 evet 18. yedeğim marmara da. Kayıtlar bittikten sonra sıra gelirse kayıt yaptırabileceğim...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Fethi Boğaç Oydemir mi :)[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 evet :)[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 2. resimde göt cok ön planda kalmış,oraya odaklanmıssın sanki diğerleri güzel[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 birinci resmin yüzüne hayran oldum. mükemmel çizilmiş.[signature][hline]valandil ownz j0o! her gece hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gayet başarılı buldum çizimden anlamayan ama seven biri olarak. tebrik!..[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 başarılı olduğunu kabul etmeliyim. fakat perspektife ve oranları bozmamaya gayret göstermelisin. eğer soyut çalışsan göze batmayacak faktörler bunlar, ama eğer böylesine gerçekçi çizimler yapıyor, ışık ve gölgeye zen gösteriyorsan gözardı etmemen gerekir. yani derinlik hissi veren yalnızca gölge değildir, eğer ayağı kendinden önde bi insan figürüyse sözkonusu olan, ayak göze yakın olacağından "büyük" olmalıdır. bunları bildiğinden eminim, hatta uyguladığını da görüyorum. sadece es geçtiğin kısımlar olmuş. söylemek istediğim her zaman uygulamaya gayret göstermen. başarılarını ve istikrarlılığını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KutayTR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Çok çok iyi gölgelendirme yapıyosun. Gerekli eleştriler yapılmış. Yaptığın çizimlerin devamını diliyorum. Yenilerinide siteye ekle lütfen, çalışmalarını görmek isterim...[signature][hline]A large army is always disorderly... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar