tovucu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 arkadaslar ben statlarımı degistirmek istiyorum fakat bir türlü bulamadım skilleri degistirdim ama statlar degismiyor skill degisme yazısının üstündeki sarı yazıya bastım birşeyler istiyor.. bilen varsa söyleyebilirmi acaba[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 paran yetmiyodur yada üzerindeki itemlerii çıkarmamışsındır üzrende takılı item olmayacak soyunacaksıınn cıbıl cıbıl :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hiç bişi kalmıycak üstünde ne bir ring nede bir bot hepsini çıkar rahatla sonra git sor bakalım kaç paraymış[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar