Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Öğretmenevi'ne Nasıl Gidebilirim?

billur

Öne çıkan mesajlar

Sevgili patiler,aranızda yukarıda bahsettiğim mekana daha önce gitmiş olanınız var mı?Haftasonu için ordan yer ayırtıldı ama ben bu mekanın nerde olduğunu bilmiyorum.Sanırım istiklal caddesinin oralardaymış.

Aranızda nasıl olsa Taksim'i yemiş yutmuş patiler olduğunu düşünerekten sizlere sorayım dedim ilk önce. :)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 sene önce gitmiştim. buna dayanarak anlatmaya çalışıcam umarım değişmemiştir de yeri yanlış bilgilendirmiş olmam seni.

galatasaray ın aşşasında da odakule (eğer taksim meydanından tramvaya binersen tam onunde inebilirsin) vardır. ordan istiklal in paralel sokağına geçen bi ara vardır. hani eski tüyap fuarını yapıldığı yer. o tarafa geçtikten sonra karşıdaki büyük otelin sağından tünel tarafına doğru bi yol gider ki eski amerikan konsolosluğu ordadır. o sırada olması lazım pera palas otelinin hizasında ve yakınındadır. aslında oraya geçtikten sonra kime sorsan gösterirler. (sihirli söz =))[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...