Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"bir film izledim ve hayatım değişti"...diğebileceğiniz filmler var mı?

amon

Öne çıkan mesajlar

Titanic-böhüü filmi seyrederken salya sümük ötesi olmuştun duygusal açıdan acayip değiştirdi
Grace of my hearth-ayrı bir film insanın herseye rağmen tutkularına baglı kalmasını bu kadar güzel betimleyen bir film görmedim (tesekkurler cnbce)
Ölü ozanlar derneği-yıktı beni resmen insanın amacına ulasması bu kadar mı engellenir insanın gözünü acıyo engelleri gösteriyor
birkaç film daha var ama simdi aklıma gelmio iyi geceler patiler...[signature][hline]Our fates has been written...
Only we can change our fates...
for the path of our wishes...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 25 Eylül 2005 03:40 tarihinde demiş ki:
merak ettim kibar feyzodan sonra hayat felsefen nasıl değişti :)
sahsen bana masumiyetin iyi olmadigini ogretmisti. epey buyuk bi sey bence.

clockwork orange'i izledim az once, oha diyorum sadece. uzun zaman once farkettigim bazi seyleri gozumun icine soktu film ki keske daha once izleseymisim.

eskiya baya bi bakis acimi degistirmisti benim; her zaman gorunen gercege inanmamak gibi bi sonuca varmistim bi noktasinda ve kotunun de ne derece kotu oldugunu, ya da kotunun kimin acisindan kotu oldugunu sorgulamistim...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 26 Eylül 2005 03:00 tarihinde demiş ki:

clockwork orange

kendimi izlemeye zorladığım, beni son derece rahatsız eden ama en çok etkileyen filmdi kesinlikle

lost in translation

dile getirilemeyen ruh halimiz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi kimseninde gerçekten olcağını zannetmiyorum zaten.taam bikaç gün üstünüzde bi şok etkisi yaratabilir ama hayatını bi filme göre yönlendiren kaç kişi vardır dünyada merak ediyorum[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...