VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gone in sixty seconds bunu nasıl unuttum yahu uykum geldi galiba[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 The Shawshank Redemption[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Rocky (çok gaz oluyorum oraya buraya zıplıyorum) Gladiator (saldırı moduna giriyorum) Titanic (eski aşklarımı hatırlıyorum) Piyanist (hayat zor/muş) American Pie (affetmeyeceksin! =P) Dünyayı kurtaran adam (rekor=P)[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 back to the future star wars küçük yaşta bunları ilk kez izlediğim için çok sevmiştim. etkilemişlerdi baya bi...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Leon[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Titanic-böhüü filmi seyrederken salya sümük ötesi olmuştun duygusal açıdan acayip değiştirdi Grace of my hearth-ayrı bir film insanın herseye rağmen tutkularına baglı kalmasını bu kadar güzel betimleyen bir film görmedim (tesekkurler cnbce) Ölü ozanlar derneği-yıktı beni resmen insanın amacına ulasması bu kadar mı engellenir insanın gözünü acıyo engelleri gösteriyor birkaç film daha var ama simdi aklıma gelmio iyi geceler patiler...[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: kingpin, 25 Eylül 2005 03:40 tarihinde demiş ki: merak ettim kibar feyzodan sonra hayat felsefen nasıl değişti :) sahsen bana masumiyetin iyi olmadigini ogretmisti. epey buyuk bi sey bence. clockwork orange'i izledim az once, oha diyorum sadece. uzun zaman once farkettigim bazi seyleri gozumun icine soktu film ki keske daha once izleseymisim. eskiya baya bi bakis acimi degistirmisti benim; her zaman gorunen gercege inanmamak gibi bi sonuca varmistim bi noktasinda ve kotunun de ne derece kotu oldugunu, ya da kotunun kimin acisindan kotu oldugunu sorgulamistim...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 chicek abbas[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 şaka şaka[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: riglous, 26 Eylül 2005 03:00 tarihinde demiş ki: clockwork orange kendimi izlemeye zorladığım, beni son derece rahatsız eden ama en çok etkileyen filmdi kesinlikle lost in translation dile getirilemeyen ruh halimiz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 lost in translation lost in translation lost in translation resmini bile yaptım.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Oldboy[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yok abi kimseninde gerçekten olcağını zannetmiyorum zaten.taam bikaç gün üstünüzde bi şok etkisi yaratabilir ama hayatını bi filme göre yönlendiren kaç kişi vardır dünyada merak ediyorum[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 abi adam Sahin K. Ya nediye bilirim. first 50 kiss :) seviyorum sizi byby..[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Herhangi bir filmin bir insanın hayatını değiştirebileceğine inanmıyorum.. Ama Hayat Güzeldir filminden bayağı bir etkilenmiştim zamanında ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Signs Tornado Armageddon Deep Impact Core vs.vs. Hepsine onlarca kez izledim. yine izlerim.. Hayatımı değiştiren bir film ise Signs oldu. Cidden değişmiştim o filmden sonra...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 29 Eylül 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar