SbNN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Evet arkadaşlar basın toplantısında profösyonelliğe aykırı cümleler kullandı bence. Hooijdonk hakkında aynen şu ifadeleri kullandı : -Hooijdonk PSV'ye bizim hakkımızda bilgi vermiş.Çıkıp medyaya ileride kesinlikle ileride Fb'ye döneceğim diyor ama bu tür bilgiler vermesi ilginç. Ayrıca ben ondan PSV hakkında bilgiler istemiş olsaydım kesin eksik ve yanlış bilgiler verirdi ki ben burada başarısız olayım diye.. Bence bu tür ifadeler profösonel bir teknik direktöre yakışmıyor..Yani eğer sen hala mazide kalmış bir futbolcu ile sidik yarışına giriyorsan hala tam anlamıyla profösyonel olamamışsın demektir ....[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya prof olsa ne olur olmasa ne olur.. boşver FB iyi oynasın kokainine de devam edebilir yani sorun yok[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 :) vaybe hoijdonk neymiş :) bi daha kalbime taş basarım hoijdonku basmam :)[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 EE nollmus yani ...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 olsun olmasın umrumda degil walla sonucta her teknik direktor bu tarz acıklamalar yapıyor..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yani şimdi biz, atıyorum Nihat R. Soceidad'dan ayrılmış olsa ve Soceidad ile ilgili bilgi gerekse ve Nihat "vermem" dese biz bu adamı topa tutmaz mıyız?! Daum zaten ayrı bi olay, dayamış sırtını 2-3 yetenekli adama gidiyor, bakalım nereye kadar. Fener'in tek aksayan yanıdır Daum, ilk pit stop'ta değişmelidir, yoksa TSL'de bu 3 adam yeter ama Avrupa'da yetmez. TSL bize yeter die düşünen FBli varsa bilemem tabi. Söylediği lafa da anlam veremedim, ne yani "biz PSV'ye kaybedersek Hoijdonk yüzündendir" demeye mi getiriyor?![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yahu van hooijdonk psv hakkında ne bilgisi werecek?? ogle yemeginde ne yediklerini mi solicek?? daum un hic mi yardımcısı yok?? van hooijdonk un bildikleriyle mi kazanılcak mac?? psv maclarını kapalı bi yerde yapıyoda bu macları sadece van hooijdonk mu izliyo?? bu kadar gereksiz ve sacma bisey olamaz..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 daum çıkıp " takıma bi tane holandalı istemiştim yönetim almadı " diye bi açıklama yaparsa şaşırmayın.. daum tarzıdır çünkü bu... her zaman suçlu ya futbolculardır ya yönetim. mesela volkan sadece 1 maçta kötü olsa daum onu çok sert eleştirip volkanı bi anda bitirebilir .. yine daumdan beklenir.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Daum kimseyi suçlamıyor. Gayet haklı. Bir gün FBye geri döneceğim diyen bir adam böyle davranamaz. Oynamadığı zaman da atıp tutardı kendisi...[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Haklı veya haksın olduğu yönünde birşey demedim zaten haklı da olabilir... Ben sadece söylediği sözlerin profösyonel bir teknik adama yakışmadığını belirttim ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 adam ne demis kısacası FB i sevdigini soyleyen ilerde FB de gorev almak istedigini soyleyen birinin FB nin zararına olacak bi sey apması sacma demis..bunda kotu bisi goremiyorum sizde goruyosanız nası goruyosunuz anlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Eger bu dogruysa Yazıklar olsun[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 daumun adamla sorunu varsa bunu böle toplantılarla garip şeyler sölemesi saçma bence[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 rüya gibi her hatıra her yaşantı banaaaaaaaaaaa ne bulduysa kaybettiiiii göüllll aşktan yanaaaaaaaaaaaaa =) bırakın bunları hayat gusel kuşlar böcekleeer[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Way, 27 Eylül 2005 22:32 tarihinde demiş ki: adam ne demis kısacası FB i sevdigini soyleyen ilerde FB de gorev almak istedigini soyleyen birinin FB nin zararına olacak bi sey apması sacma demis..bunda kotu bisi goremiyorum sizde goruyosanız nası goruyosunuz anlamıyorum :) ''Ben ondan yardım istesem kesinlikle ya eksik yada yanlış bilgi verirdi ki ben burada başarısız olayım'' kısmı daha dikkat çekici zaten bence ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 o adam kokainden ne dediğini bile bilmiyo ya, bırakın kendi haline[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 çocu k gibi içinde saklayamıyor kinini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar