Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daum'un Basın Toplantısı !!


SbNN

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar basın toplantısında profösyonelliğe aykırı cümleler kullandı bence.

Hooijdonk hakkında aynen şu ifadeleri kullandı :
-Hooijdonk PSV'ye bizim hakkımızda bilgi vermiş.Çıkıp medyaya ileride kesinlikle ileride Fb'ye döneceğim diyor ama bu tür bilgiler vermesi ilginç.
Ayrıca ben ondan PSV hakkında bilgiler istemiş olsaydım kesin eksik ve yanlış bilgiler verirdi ki ben burada başarısız olayım diye..

Bence bu tür ifadeler profösonel bir teknik direktöre yakışmıyor..Yani eğer sen hala mazide kalmış bir futbolcu ile sidik yarışına giriyorsan hala tam anlamıyla profösyonel olamamışsın demektir ....[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani şimdi biz, atıyorum Nihat R. Soceidad'dan ayrılmış olsa ve Soceidad ile ilgili bilgi gerekse ve Nihat "vermem" dese biz bu adamı topa tutmaz mıyız?!
Daum zaten ayrı bi olay, dayamış sırtını 2-3 yetenekli adama gidiyor, bakalım nereye kadar. Fener'in tek aksayan yanıdır Daum, ilk pit stop'ta değişmelidir, yoksa TSL'de bu 3 adam yeter ama Avrupa'da yetmez. TSL bize yeter die düşünen FBli varsa bilemem tabi.
Söylediği lafa da anlam veremedim, ne yani "biz PSV'ye kaybedersek Hoijdonk yüzündendir" demeye mi getiriyor?![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu van hooijdonk psv hakkında ne bilgisi werecek??
ogle yemeginde ne yediklerini mi solicek??
daum un hic mi yardımcısı yok??
van hooijdonk un bildikleriyle mi kazanılcak mac??
psv maclarını kapalı bi yerde yapıyoda bu macları sadece van hooijdonk mu izliyo??
bu kadar gereksiz ve sacma bisey olamaz..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daum çıkıp " takıma bi tane holandalı istemiştim yönetim almadı " diye bi açıklama yaparsa şaşırmayın.. daum tarzıdır çünkü bu... her zaman suçlu ya futbolculardır ya yönetim. mesela volkan sadece 1 maçta kötü olsa daum onu çok sert eleştirip volkanı bi anda bitirebilir .. yine daumdan beklenir.[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 27 Eylül 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
adam ne demis kısacası FB i sevdigini soyleyen ilerde FB de gorev almak istedigini soyleyen birinin FB nin zararına olacak bi sey apması sacma demis..bunda kotu bisi goremiyorum sizde goruyosanız nası goruyosunuz anlamıyorum :)
''Ben ondan yardım istesem kesinlikle ya eksik yada yanlış bilgi verirdi ki ben burada başarısız olayım'' kısmı daha dikkat çekici zaten bence ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...