Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam :D newbie here

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla sen ip2 cekince adam rp2 cekerse nabacan:P?[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid
Elturco warlock rr6l1 excal/mid
Arikan hero rr3 pryd/hib
Kokokoko rr3 friar/camlan
Mesaj tarihi:
said:
yosun, 24 Eylül 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
said:
Dariel, 24 Eylül 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
Lance de rr9 thane yok abi :p

oy oy oy oy :D

ahahaha :D
bu mesajdan sonra pardon rr8 di o elim 9 a kadı dicek :P
Mesaj tarihi:
;)

Ben genede thane gitmezdim. rr7 ye kadar zor bela geldik sen nekadar iyi olursan ol genede peşin hüküm saolsun zorluk çekiyosun iyice tanınana kadar.

[Bu mesaj Dariel tarafından 25 Eylül 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
OF OF OF OF Emir'e de takmışlar...
Yazık oldu çocuğa...
Sessiz sakin bişeydi[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-9L-ML9
VW Polo-Buffbot-3L-ML6
Hyundai Tucson-2L-ML3
Volvo S40-4L-ML5
Mesaj tarihi:
8-9 ne farkeder orda anlatılmak istenen bir vampın awrlock ve thanei alabilmesi . Şahsen ben alıyorum[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım..

With a Kiss , I Die
Mesaj tarihi:
Warlock nasıl alırsın?
Ben lamorakta oynuyorum buffım yok yani.
Vampir bladeturnumu delip bana vurana kadar oluyo genelde.Sen ip atarsan bende rp atarim bp item yakarım.
Mesaj tarihi:
ben yapmadığım şeyi söylemiyorum moss. dariel hatırlar lancelottaki duel yerini 3 vampirin yenemediği class kalmadı ki ayrıca ben caster demedim her acemi warlock örneğini vermiş. ayrıca resist specli bi vampir warlockuda yer %40 magic resist veriyor bazı bufflar.

lütfen rica edicem herkesi kendiniz gibi sanmayın, herkes yapmadığı şeyleri söylemiyor.
Mesaj tarihi:
Ya simdi bok atmanın geregi yok orda ne yazılmıs warlock salaksa alınır benim gorusum herkezi kendiniz gibi sanmayın filan neymisiz biz neyimizi gordunde bu yorumu yapıyon ben gorduklerimi yazıyorum oraya senin oyun tarzın icin yazılmıs bisey yok[signature][hline]Tjorn.....
Mesaj tarihi:
Pek cok melee class vampir le dovusurken kipirdamadan karsilikli duruyor buda vampirin isine geliyor, size endo drain yada claw atiyor dogal olarak hepsi isabet cunku resist mesist yok ortada. Deneyimli tank dans ediyor, maksat vampire not in view mesajı aldırtmak. Ozaman vampir ne endonuzu yiyor nede kendini heal edebilyior claw la. Deneyen varsa biliyordur.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b]

[b]Umrae[b]
  • Yeni Oluştur...