Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam :D newbie here

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu an Daocun deneme versiyonunu indiriyorum beğenirsem oyunu almayıda düşünüyorum . Resmi sitesinden inceledim RVr olayı hakikaten çok hoş .
Benim sorum şu En oturmuş nerfe veya buffa ihtiyacı olmayan sınıflar hangileridir ? biraz bilgi veririseniz sevinirim çünkü açıkcası resmi sitelerde class açıklamasını okuyup , oyunda apayrı bi class görünce oyundan soğuyorum ben .[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Mesaj tarihi:
Her realmin apayrı classları var gördüğüm . Bunca classdan hangisinin oturmuş olduğunu anlamak oldukça zor .
Blade master , champion , shadowblade , Berserker gözüme hoş göründü . Ama hangisini seçiyim emin olamadım .[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger

" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Mesaj tarihi:
said:
Dunedain, 19 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
Blade master , champion , shadowblade , Berserker gözüme hoş göründü . Ama hangisini seçiyim emin olamadım .

Giris seviyesindeki bir oyuncu icin champion olum demek, zira scale armor inanilmaz pahali. (EU da oynadigini farzediyorum, ama tavsiye etmiyorum EU felaket leettir,kendilerini halen derebeylik sisteminde saniyorlar) Guzel yani ise EU da her set grupta istenmesi.PvE kismi biraz zor olabilir,sebebi ise heroya gore daha az defansinin ve HP nin olmasi (debuff hede hodo demeyin arkadaslar, level 70 mob u debufflamak gibi bi fantastik seylere girismiyoruzdur sanirim?)

Blademaster acmani tavsiye edebilirim ama,hem grup bulabilme yonunden hem solo, hem de pve de harika is yapar ve kullandigi silah-zirh ise bir hayli ucuzdur.

Berserker icin de ayni sey, fakat zerkerle solo yaparken mercenary ve blademaster gibi ciddi sorunlarin olabilir.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
Hımm blade master o zaman :D . Stres yapmadan rahat rahat oynamak istiyorum + Çift kılıç kullanma animasyonlarıda umarım iyidir , çok severim çift kılıç olayını , Drizzt misali :D .[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger

Mesaj tarihi:
said:
Dunedain, 19 Eylül 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
Çift kılıç kullanma animasyonlarıda umarım iyidir.

degil :p.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
said:
SavagE, 20 Eylül 2005 10:10 tarihinde demiş ki:
walla bir BM olarak soloda suana akdar dovemedigim tek char merc. diğerleri çerez niyetine gidiyo

Sen sole guzel bi Troll zerker la karsilasmammissin demek:P[signature][hline]Kerem Zerker rr5l5 excal/mid
Elturco Warlock rr6l1 excal/mid
Arikan50 hero rr4l0 pryd/hib
Kokokoko Friar rr3l0 camlan
Mesaj tarihi:
ya şu an nerdeyse hiçbi classa nerfe gerek yok sadece yeni gelen expansiondaki classlar biraz sorunlu(aslında baya :D ) o kadar sistemi dengesi pvp si çok iyi oturmuş bi oyun açıkçası piyasada en iyi pvp yapabileceğin oyun :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Mesaj tarihi:
solo 5 veya 6 clas iyi

mid: zerker thane
hib: vampir blademaster
alb: merch reaver

duel istiyorum diyorsan merch en iyisi[signature][hline]Tjorn.....
Mesaj tarihi:
Customize ur character ekranında sonra devam tuşuna bastıgımda oyun kilitleniyor . Isınmadan falan olduğunu sanmıyorum wow fable matrix online gibi oyunlarda hiç sorun yaşamıyorum çünkü . Benden başka bunu yaşayan var mı xp 2600 1gb ram fx5500 var (win xp sp2).[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger

[Bu mesaj Dunedain tarafından 21 Eylül 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oyunun en iyi solo charı vampiir. her hangi bir melee classi rahatlıkla kesebilirsin karşındaki rr10 full bufflı merc hero olsa bile senin rr3-4 olman yeterli. tek zorluk çok deneyimli bir thane olabilir ama thane oynıyan çok az deneyimli olanlarsa dahada az.vampiirin en büyük avantajı buffbota ihtiyaç duymaması, end drain, evade buff , health regen buff gibi özelliklerinin olması. tüm bu güzel buffların yanı sıra vampiir oyunda en yüksek melee dmgı veren classlardan biri. eye shot ile 400-600 arası dmg vurabilirsin. ayrıca end drain yaptığın hiç bir melee sana karşı bir tehdit oluşturmaz, bunun yanında en az bir stealth class kadar evade edebilirsin hatta dahada fazla( vampiirlerin permanent stat bufflarının olması) . kısacası vampiir yeni başlıyan biri için en ideal class, karşına çıkan melee class rr10 bile olsa büyük ihtimalle sen kazanırsın tabii bunda specininde büyük önemi var ilgileniyorsan öm den bana ulaşırsan sana spec söyliyebilirim.
Mesaj tarihi:
ayni oyunumu oynadik glatheros ? gerci ben bayadir oynamadimda en son biraktigimda

r9 a yakın skaldimla rr6 vampirleri tokatliyordum gayet rahat.
sen simdi diyorsunki rr4-5 rr10 merci cok rahat keser.

ben buna inanmiyorum acikcasi :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bence şu karakter en iyidir diyebiliyosanız oyunda ciddi bi denge sorunu var demektir ki bu da pvp yi gerçekten çok zevksiz kılar
böyle bi denge sorunu var mı merak ediyorum?
Mesaj tarihi:
said:
ineque, 22 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
bence şu karakter en iyidir diyebiliyosanız oyunda ciddi bi denge sorunu var demektir ki bu da pvp yi gerçekten çok zevksiz kılar
böyle bi denge sorunu var mı merak ediyorum?

Şu ana kadar yeni cata classlariyla hiç teke tek kapişamadim o yüzden tam olarak bilemiyorum ama şu kadarını söyliyim bu tartışılan classlar yeni ve bir dengesizlik olsa bile en kısa zamanda nerflenirler... Eski classlarsa kesinlikle dengeli bi şekilde oturmuş durumda[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
Sikko the Caba
DaoComics
Mesaj tarihi:
Sen en guzeli butun classları arastır guzelce otur oku...kendine en uygununu sec onu kas... ama yok illa tavsiye ye gore hareket etmek istiyorsan .. fighter=merch-zerker
mage=warlock-sorcerer..Bana gore oynaması zevkli olanlar.ha bana stealther class onerek yok mu dersen=SB-infil.
Kolay gelsin sana[signature][hline]50 pally sizlere omur
50 infil nasıl bilirdiniz cemaat
50 minstrel gecmis olsun
50 Spirit Mastaaaaaaaa
4x bababot
50 Bard Zanadra kotu calardı sazı yutturdular
50 Eldritch FORTEHWİN
50 Sb Arakith
36 Sorc the Gİmp and pimp
Mesaj tarihi:
rr10 mercenary vampiri harcar.
Ben warlock oynuyorum şu an ve teke tekte chamberların varken ve purge um acik iken ölümsüzüm.[signature][hline]OKUYUN
insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
FUCK
Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.

Mesaj tarihi:
Lol ister vampir istersen Trakula cıksın farketmez chamberlı full bufflı warlock harcar vampiri 3 champer 2 insta buyu vampir kedi yavrusu gibi olur...[signature][hline]50 pally sizlere omur
50 infil nasıl bilirdiniz cemaat
50 minstrel gecmis olsun
50 Spirit Mastaaaaaaaa
4x bababot
50 Bard Zanadra kotu calardı sazı yutturdular
50 Eldritch FORTEHWİN
50 Sb Arakith
36 Sorc the Gİmp and pimp
Mesaj tarihi:
said:
emircanz, 23 Eylül 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
Zeytin senin karşına hiç vamp çıkmamış galiba :)

senin karsinada hic thane cikmadi herhalde :P thanele self buffla %90 vampiiri alabiliyorum :D[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern - 4Lx (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern - 4Lx (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin - 4Lx (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin - 4Lx (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin - 3Lx (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin - 4Lx
Milefi - Warlock 50 - Merlin - 4Lx
Sarisin - 48 Cleric - Merlin - 3Lx (new acc)
Akondc - 50 Blademaster - Gareth - 5Lx
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sanırım serverlar arasında denge soruun var ben lancelotta da rr9 thanei %50 fln hp ile alıyorum warlocklardada boşaltıo chamberları bi dei nstant atıo ip2 ye basıorum sora manaı bitio hıyarın :D çatır çatır kesiorum[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım..

With a Kiss , I Die
  • Yeni Oluştur...