Zaloman Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Arkadaşlar Ucuz cdkey satacam malikriz yüzünden fiyat 50 milyon 1 aylık bedava kullanım süresinde içinde Hergün saat 2 de netteyim beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ben alırım valla gerçi konuştuğum 1-2 kişi daha var bu aralar herkes satıyor nedense. Nasıl görüşecez ara ya da mesaj at cepten, arıyım seni : 0555.349.46.19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaloman Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Arkadaşalr çarşamba günü satım olacaktır.İsteyenler buraya yazsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucyFear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben 50milyon fiyatla alabilirim. Ama henüz account kurulmamışsa alırım. Direk nakit paranı alırsın. İstanbulda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucyFear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 senden bir haber bekliyorum biraz acil benim işim. Biranönce haber verirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucyFear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 abi hala ısrarla istiyorum artık bi cvp versen. ne bilim bi tepki fln göster ya... [Bu mesaj LucyFear tarafından 27 Eylül 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj LucyFear tarafından 27 Eylül 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucyFear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Kardeş ben çarşamba akşamüstü yine gireceğim nete. Sana özelden zaten cep telofonumu mailimi yazdım. Satmak isteğin olursa ararsın yada mail atarsın. Hadi sana iyi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucyFear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Abi çarşamba oldu perşembe oldu hala cevap vermedin. Satmıycaksanda foruma gir bir söle bari. Oyun almak için seni bekliyorum günlerdir. İlk önce hergün saat 2 de dedin, saat 2 de hep gidim,yoksun ; sonra çarşamba satış olacak dedin onuda yapmadın. Artık bari satış yapıp yapmayacağını yaz bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar