Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Oyunu daha önce oynamistim (NWN) yi ama sildim simdi yeniden yükliycem exp cikinca denemeye karar verdim...Simdi bu exp birlikte karakterler 20. levelin üstüne cikabilcek mi bunu merak ediyorum...Yani 20 level normal karakter ve +10 level prestij gidip toplam 30. level a kadar cikabilcekmiyiz (3rd edition da oldugu gibi) yada prestij classiz 20 nin üstüne cikilcak mi?[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 UP!!!! Ya biriniz bilmiyomu bu sorunun cevabini[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Level limiti 20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 yok öyle 30 lvl :P. prestige class aynı multiclass mış gibi çalışıyor. sadece exp cezası almıyorsun ve 10 lvl prtg class alabiliyorsun sadece, 1 multiclass slotunu da yiyor. bi de ayrı bir hikayesi var sou' nun, yani nwn deki charınla devam etmiyorsun lvl 1 den yeni hikaye ile başlıyor. [Bu mesaj denderman tarafından 24 July 2003 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar