Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 10 gundur yazilanlarin hepsine,20 gundur yazilanlarinda bikacina baktiysamda bulamadim varsa bile tekrarlayayim dedim,Haggard Turkiye ye geliyor.24 Subat 2006:istanbul,26 Subat 2006:izmir e gelicek hepimize hayirli olsun :) official website[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 28 Eylül 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yooo konser stickysine bakarsan görürsün arkadaşım.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 tum konu basliklarina baktim ama koca sticky lere bakmamistim...:)afedersin...[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mukemmel ya :) izmirimede geliyor :) Ama simdi subata kadar sabret ;)[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar