Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiyorum

Polly

Öne çıkan mesajlar

Evet paticiği bırakıyorum gibi anlayanlar önyargılarını siliyor bu sayede.çünkü bırakmıyorum.üniversiteye gidiyorum inşallah yanlış bi şeyler yapmadan girdiğim gibi mezun olurum allah benim ve benim gibi yeni girenlerin yardımcısı olsun.[signature][hline]:utaniem: Düşün...düşün...düşün...şimdi bırak.....:utaniem:
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe . . Valla iyi mi ? kotu mu ? gidince anlarsiniz. Tam anlamiyla tum seceneklerin sadece sizin kontrolunuzde oldugu, belkide hayatin tadi , tuzu diyebileceginiz nacizane yasam tarzi. Kiminiz gercekten iyi kiminiz gercekten kotu yasayacaksiniz.. ama cok sey ogreneceksiniz..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İş sende bitiyor velhasil arkadasin etkisi buyuk oluyor.. Seni kimi zaman 0 dan kurtariyor kimi zaman bir deve kusu gibi kafan kumda gomulu konusmani sagliyor.. Ozellikle gittigin sehrin ve yurt un onemi buyuk. Dikkatli olmak gerek.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...