Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 güzel fena diil lütfen ama lütfen eleştrilerinizi burdan yapmayın millet guduklanmasın..[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bıktım diyorum ama anlamsız konusuyorum nası olsa 1 milisaniye sonra yine aynı topic aynı yerde olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 arkadaşlar ben yeniyim . ben okuyunca eğlendim ve güldüm sizde gülün diye yapıyordum.ama sizin bana dediklerinize bakın ne yani bilim bölümüne yazmışım gibi konuşuyorsunuz. arkadaşlar 5 dakkaya kadar yüzüm gülüyordu şimdi asıklaştı sizin yüzünüzden. kırıldım gercekten size. ve birde tavsiyem ciddilikten hoşlananlar ( bende dahil ) ciddi zamanlarda gitsinler bilim bölümüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 lol bilim bölümü mü ciddi olmak zorunda , asıl geyik istiyorsan garbage e gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 konu dışı ne anlaşılıyor. konu dışı olan her sey ve yazdığım yazılar taşınmıyorsa yazdığım yer doğru değil mi ? bu gün bana yapılan dördüncü hakarete tanık oldum. artık bazı kellelerin kopması gerekiyor. ama neyse çocuk gibi duygulara kapılmak istemiyorum. ve bana olumsuz davrananların düşman mı çocuk mu sezemedim ama neyse!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ya arkadaşlar hepimiz Patiyiz. Yazdığında bir problem olsaydı modlar müdahale ederdi zaten. Adam bir günde 4 hakaret yemiş. Yavaş biraz ya...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hepimiz patiyiz. bazılarının çirkefce davranması bunu zedeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 evet zedeliyor[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 artık lavbali olmayacağım hep bana zarar. cahille uğraşma taşlaşırsın demişler. doğru aptallar la tartışma önce seni seviyelerine çekerler sonra tcrübeleriyle yenerler . şu an yenildim acaba kaç kişi daha böle yenildi. geldiğim konuya bak ya isyan etmemek elde değil. arkadaşaları suçlamıyorum. suç bende muhatap aldım arkadaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ay sıkıldım çıkalım bu filmden (Patlamış mısırların hepsini zorla yedir yemezse burnundan sok) koptuğum an bu andır ^^ uzhuahauha burnundan sok auehauhea[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Cep telefonunu çaldırır kapatırsa (Polis karakoluna yönlendir bırak) tuttum bunu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Abi o kadar yapmacık olmuşki birşey diyemiyorum..[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ehueeuheu Coqu Coq Guzelde CİRKİNKRALIN Kızlardan Bu Aralar Derdi War Galiba Actıgı Topiclere Baqin Hepsi Kızlar Hakkında Muahahah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: LoskobordoS, 28 Eylül 2005 13:39 tarihinde demiş ki: Ehueeuheu Coqu Coq Guzelde CİRKİNKRALIN Kızlardan Bu Aralar Derdi War Galiba Actıgı Topiclere Baqin Hepsi Kızlar Hakkında Muahahah :P Aşk,Kızlar vs vs Şiirleri bile boyle adamın :D[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ay abi nediye bilirim ya eneteresan $eyler :D polis olayını tuttum bende +1[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar