Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızları Ne Zaman Bırakmalı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben yeniyim . ben okuyunca eğlendim ve güldüm sizde gülün diye yapıyordum.ama sizin bana dediklerinize bakın ne yani bilim bölümüne yazmışım gibi konuşuyorsunuz. arkadaşlar 5 dakkaya kadar yüzüm gülüyordu şimdi asıklaştı sizin yüzünüzden. kırıldım gercekten size.

ve birde tavsiyem ciddilikten hoşlananlar ( bende dahil ) ciddi zamanlarda gitsinler bilim bölümüne
Mesaj tarihi:
konu dışı ne anlaşılıyor. konu dışı olan her sey ve yazdığım yazılar taşınmıyorsa yazdığım yer doğru değil mi ?

bu gün bana yapılan dördüncü hakarete tanık oldum. artık bazı kellelerin kopması gerekiyor. ama neyse çocuk gibi duygulara kapılmak istemiyorum. ve bana olumsuz davrananların düşman mı çocuk mu sezemedim ama neyse!!!
Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar hepimiz Patiyiz. Yazdığında bir problem olsaydı modlar müdahale ederdi zaten. Adam bir günde 4 hakaret yemiş. Yavaş biraz ya...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
artık lavbali olmayacağım hep bana zarar. cahille uğraşma taşlaşırsın demişler. doğru

aptallar la tartışma önce seni seviyelerine çekerler sonra tcrübeleriyle yenerler . şu an yenildim acaba kaç kişi daha böle yenildi.

geldiğim konuya bak ya isyan etmemek elde değil. arkadaşaları suçlamıyorum. suç bende muhatap aldım arkadaşları
Mesaj tarihi:
Ay sıkıldım çıkalım bu filmden (Patlamış mısırların hepsini zorla yedir yemezse burnundan sok)

koptuğum an bu andır ^^ uzhuahauha burnundan sok auehauhea[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Mesaj tarihi:
said:
LoskobordoS, 28 Eylül 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
Ehueeuheu Coqu Coq Guzelde CİRKİNKRALIN Kızlardan Bu Aralar Derdi War Galiba Actıgı Topiclere Baqin Hepsi Kızlar Hakkında Muahahah :P

Aşk,Kızlar vs vs Şiirleri bile boyle adamın :D[signature][hline]seT By eXe
Mesaj tarihi:
ay abi nediye bilirim ya eneteresan $eyler :D

polis olayını tuttum bende +1[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı..
anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım
  • Yeni Oluştur...