Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızları Ne Zaman Bırakmalı?

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben yeniyim . ben okuyunca eğlendim ve güldüm sizde gülün diye yapıyordum.ama sizin bana dediklerinize bakın ne yani bilim bölümüne yazmışım gibi konuşuyorsunuz. arkadaşlar 5 dakkaya kadar yüzüm gülüyordu şimdi asıklaştı sizin yüzünüzden. kırıldım gercekten size.

ve birde tavsiyem ciddilikten hoşlananlar ( bende dahil ) ciddi zamanlarda gitsinler bilim bölümüne
Sosyal ağlarda paylaş

konu dışı ne anlaşılıyor. konu dışı olan her sey ve yazdığım yazılar taşınmıyorsa yazdığım yer doğru değil mi ?

bu gün bana yapılan dördüncü hakarete tanık oldum. artık bazı kellelerin kopması gerekiyor. ama neyse çocuk gibi duygulara kapılmak istemiyorum. ve bana olumsuz davrananların düşman mı çocuk mu sezemedim ama neyse!!!
Sosyal ağlarda paylaş

artık lavbali olmayacağım hep bana zarar. cahille uğraşma taşlaşırsın demişler. doğru

aptallar la tartışma önce seni seviyelerine çekerler sonra tcrübeleriyle yenerler . şu an yenildim acaba kaç kişi daha böle yenildi.

geldiğim konuya bak ya isyan etmemek elde değil. arkadaşaları suçlamıyorum. suç bende muhatap aldım arkadaşları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LoskobordoS, 28 Eylül 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
Ehueeuheu Coqu Coq Guzelde CİRKİNKRALIN Kızlardan Bu Aralar Derdi War Galiba Actıgı Topiclere Baqin Hepsi Kızlar Hakkında Muahahah :P

Aşk,Kızlar vs vs Şiirleri bile boyle adamın :D[signature][hline]seT By eXe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...