SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 benim makına da oyundan her cıktıgımda veya rmk yapıcam falan quit game dediğimde oyun dank diye bi hata veriyo uzun uzun bişeyler yazıyo access violation falan yazıyo altında da war3.exe diye bişey yaızyo bunun nedeni ne sildimoyunu tekrar yukledım yıne aynı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 normalde ara sıra olur o da sürekli oluyor ise net bir çözüm önerim yok açıkcası ilk defa duydum son patchleri yaptın mı? patch yapmadan önce oluyor muydu?[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 oluyo du oluodu alışmıştım zaten ama artık deli olmaya baladım yavas yavas 1.19 u kurduktan sonra da aynı dewam ediyo :S neyse kimse bilmiyodur heralde boşuna sorduk bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 oyunun saonunda ara sira bendede aynisi oluyor her 10 oyunda 1 diyebilirim[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 işte bend eher oyunda oluyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerkek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bende de aynı sorun war. hatta bayağa sık tekraralanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar