dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 işletim sistemim xp , win 98'de dosta başlatıp fdisk yazıp yapıyoduk ama xpde olmuyo.. ne yazmam gerekir yardım lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 İlk önce yapman gereken Biosdan CD-Rom u 1.sürücü yapman gerekir. Sonrasın da bilgisayar yeniden başladıktan sonra, belli bi yerinde "uygulamayı başlatmak için bir tuşa basınız..." gibi birşey söylüyor du. Tuşa bastıktan sonra zaten herşeyi kendi yapıyor ve de Türkçe biliyorsun :) En son geldiğin nokta da bölünmüş/bölünmemiş olan kısımlar gelicek.(C:, D: ve E: vb) Eğer zaten bölünmemişse tek bir kısım gözüküyor, orayı "L" ye basıp sil.(Zaten kendi seni yönlendiriyor.) Sonrasın da HDD "0" halini alıyor, orada ise "C" tuşuna basıp bölümlerini oluşturuyorsun.(Artık kaça bölersin, kaçlık bölersin o sana kalmış zaten.) Umarım sorunun budur ve de ben anlatabilmişimdir... Karışık oldu sanırım biraz.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 çok sağol oldu da bitti maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar