riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 desktop'larda CRT gibi bi secenek varken, niye LCD? ozellikle oyun oynayacam diyosun. tabi para senin paran da o fiyata gidip yeni parca alirsin...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 walla bende philips 190V var gayet memnunum fiyatı da osıra kampanya vardı 599ytl.. 19'' LCD mointor icin bence iyi fiyat[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: riglous, 17 Eylül 2005 14:35 tarihinde demiş ki: desktop'larda CRT gibi bi secenek varken, niye LCD? ozellikle oyun oynayacam diyosun. tabi para senin paran da o fiyata gidip yeni parca alirsin... bende öyle düşünüyordum samsunglar çok kötü philipslere bakamadım LG de kötü hyndai CRT yapmasın sony piyasadan samsung yüzünden ayrıldı iiyamalar türkiyeye gelmiyor , viewsonicdende al o kadar alınabilecek bir CRT göremiyorum kaliteli ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Philips 190S5FS kullanıyorum, son derece memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ben de 19" LCD almayi dusunuyorum, bugun Teknosa'ya gittim baktim 8ms yanit sureli herhangi bir LCD yoktu. Aslinda bu 8ms'ler de yeni cikti, biraz beklemek daha dogru olur sanirim.. Bu arada konuyu canli tutalim. :) @Revhas; sen aldin mi LCD?[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evet Revhas ne yaptın aldın mı? Aldıysan hangisini aldın? Memnunmusun, mutlumusun? Bende almayı düşünüyorum LCD, Oyunda oynamak istiyorum tabiki şimdi ben bu TomsHardware daki Hyundai yi alırsam ( 8 ms olan ). 8ms bir CRT monitorle karşılaştırıldığında bir dezavantajım var mı? Varsa nedir? Birde 19" lerde 1280*1024 bence kötü duruyor... [signature][hline]Love is Divine [Bu mesaj Abus tarafından 25 Eylül 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 benim bildiğim kadarı ile CRT lerde MS yoktu ya onlarda refresh var abi 85 hz de çalışıyor benimkisi şu anda , gecikme yok tabi ama LCD yide görmedim , tomshardware in söylediğine göre ubermiş süpermiş , tabi almadan önce kanlı canlı ekrana bakmakta lazım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 revhas bence aldı LCD yi hepimizin adreslerini almak için karakediyi bastı , şimdi adreslerimizi alıp tek tek kesecek bizi, onu aldırdığımız için.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 karakedi adreslerimiz bilmiyor ki ?[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 belkide biliyor... "Korku ile etrafına bakar" senin adres belli zaten mavi sen limandasın habire :D[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Mavi, 25 Eylül 2005 16:36 tarihinde demiş ki: karakedi adreslerimiz bilmiyor ki ? bilmiyor ama ya biliyorsa ? *kapıda birimi var ?*[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Arkansis sen Hyundai i gördün mü hiç kanlı canlı? Yoksa sadece TomsHardwaredan mı bilgin var?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yok hayır görmedim yukarıdada yazdım zaten görmedim diye.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Demin revhas ile konuştum , monitör elinde patlamış çok sinirliymiş bütün gün uyumamış elinde shotgunı ile sokak sokak geziyormuş sizleri bulmak için ;)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 :D yok almadım henüz ama philips i alıcam ben galiba... :)[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Revhas and Stareus of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 en doğrusu, nerde var 8ms ölü pixel garanitli başka lcd,boşunamı okadar lobi yaptık :-D . Umarım x5'i kasdetmiyorsun x6 lar var aynı paraya *philips'den konisyonunu istemeye gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hyundai da DVD izleyemiyormuşsun ama TomHardware abimizin dediğine göre... :([signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 evet ona dikkat ettim oyun oynayacaksan sadece oyun ama onu al film izliyorsan sen karar vericeksin hehe ama ben yinede alırdım onu arada izlediğim divxdeki sorun o kadar ölümcül değil bence[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben oyun oynıcam ve ofis uygulamaları kullanıcam ama neden dvd izleyemiyeyim.... of ya[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 seçim zor seçim o zaman kolay gelsin[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hic kafanı yormadan direk 19'' viewsonic VP191p/s al derim 16.7m renk 8ms 800/1 kontrast falan filan yada bi ay bekle yeni cikcak VP930 al derim artisi biraz daha genis gorus acisi ve 1000/1 kontrast , bu ay icinde ithal edilmesi lazım bende onu bekliyorum sahsen. gecen gun SONY SDM-HS95P deneme sansim oldu gercekten rezalet aletmis yani ghostringten oyun oynanmiyor 12ms diyor ama nasil 12ms anlayabilimiş degilim en az 25ms civari olmasi lazım o performansa gore,yorumlarida kotu. VP191P de arkadasimda denedim , ghostring yasamadim baska da bi eksisini goremedim cok guzel alet tavsiye ederim[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire [Bu mesaj DueLisT tarafından 27 Eylül 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hyundainin bahsettiniz monitorunude cs oynayan birinde gormustum , o eski bi ekran kullaniyormus gorus acisi biraz dar arti bazı renkleri olmasi gerektigi gibi veremiyormus , cs oynarken gozume ghostring olayı hic carpmadi oyun performansı guzeldi ama film seyretmek icin biraz kotu bir tercih olur 4-5 arkadas seyredemezseniz filmi cunku bariz yandan renkler bozulmaya basliyor tam karsidan bakmak lazım[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 evet hyundai nin birde açı problemi var gerçi tek bir insan isen ve arkadaşların ile film izlemiyorsan gereksiz daha fazla para vermek ama şöyle bir açısı daha var olayın , bu ekranı minimum 4 sene kullanırsın herhalde ... yani o kadar zaman içerisinde hayatında ne gibi değişiklikler olur veya sen oyun oynamayı bırakır film izler vs vs yapar isen o kadar para boşuna gider ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 direk sony al gayet sağlam alet ve fiyatı da o kadar abartı degil Fistan +1 yani[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hayda Hyundaide de yalan oldu... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar