ne_o Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 arkadaslar ben bu oyunun iso sunu indirdim netten ama bir turlu calistiramadim bana yardım edermisiniz
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 cd ye çek veya daemon tools gibi bir program yardımıyla çalıştır[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
ne_o Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 cektim iso olarakta kurdum ama oyun acılmıyor dvd yi takın diyor takıyorum tekrar istior
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 crackini cekmeyi dene[signature][hline]Old Kingdom...
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Oyunun düzgün cracki yok. Çalıştırma yöntemi de yok. O yüzden beklemen gerekiyor bir süre...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bence çıksaydı şimdiye kadar çıkardı. Ben olsam ya herhangi bi konsolda oynar yada orjinalini alırdım.[signature][hline]Peek-a-boo!
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Tetris Emu ile bir deneme yapılabilir belki...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
Öne çıkan mesajlar