Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super bi foto!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de kitlendim, yav hakkaten nerden nereye gelmişiz, neyse, hakkaten sticky olsun bu ders niteliğinde.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
ya gercekten bende hayretler icinde izliyorum artık patiyi. yani anlamıyorum aslında yazmıcaktım bu topice mesaj okuyorum surekli hep ama artık dayanamıcam. bu yetkililer nasıl sabretti boyle bi topice bu kadar cevap yazılmasına anlıyamadım.

[Bu mesaj gokhaan tarafından 28 Eylül 2005 08:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
''artık patigi anlayamıyorum'' ''olemaz pati beni yedi'' ''şokhe oliyorum bole yazılara'' ''eski patiyi seviyordum amme bole olsada yazıyorum'' ''nerde bu devlet''

ööeehhh[signature][hline]´´dUAlİSt´´

wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ??
wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire
Mesaj tarihi:
said:
gokhaan, 28 Eylül 2005 10:44 tarihinde demiş ki:
said:
elektrot, 28 Eylül 2005 10:41 tarihinde demiş ki:
Uplayıp durmayın o zaman yav, bu kadar basit.

su topice 21 tane msj yazanın dedinede bak.

Yuh saydın mı?!
Az yazmışım, ben daha fazladır diye düşünmüştüm :D
Ayrıca benim topikle bi derdim yok, sizin varmış ondan "uplamayın o zaman" dedim.
Bence mahsuru yok, 21 atmışım bi 21 daha atarım dert değil, uplayın uplayın :D[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
dini kitaplari parayla satan herkezin ..................

öyle resimler ne durumda oldugmuzu analtiyo zaten ilk sayfadaki resimdne bahsediyorum

cami hisselerinide satisa cıakrirlarmi acaba[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
prexian senın gıbıler yuzunden patıler 1er1er gidiyo.kendinle gurur duymalısın.mıllet soru sordugunda laf sokma çabası vb.
biz ilk geldiğimizde tabırı caızse abılerımız vardı yasca olmasa bıle rutbe bakımından ustundu bızden.ve saygı duyardık cunku onlar bıze sevgıyle anlayısla yaklasırlardı.
işte bu yuzden eskıler anılıyo...[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
  • Yeni Oluştur...