Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow turk haclenmis gecmis olsun

jonywayt

Öne çıkan mesajlar

Tam anlamıyla terbiyesizliktir ben bir wowturk müdavimiyim yani çok mesajım var ben bu olayı kınıyorum ama wowturk bi şekilde işin altıdan cıkarsa iyi olur cunku çok önemli bir site wowturk bız wow oyuncuları ıcın o kenddılerını hacker sanan LEMER leride kınıyorum zat bu konuyla ilgili onlara esaslı bi mesaj yolladım tamamen kınıyorum!..
Sosyal ağlarda paylaş

25000 mesaj.
Onca guild forumları
Onca çözüm
Onca emek
Onca yardım
....

Ne diyeyim ki... Suç bizde aslında
1 - İnsanımıza çok güvendik. Cookie açığını kapatmadık. Nasılsa bizim insanımız bize bir şey yapmaz dedik.
2 - En başından beri gittik karşılık beklemeden bir şeyler yapmaya çalıştık. Patronlarımızdan azar işittik yeri geldi. Yeri geldi işlerimizi aksattık...

Çok aslında bir kısım insana bazı şeyler..

Cidden çok...
Sosyal ağlarda paylaş

Burda hacker'lık anlaminda söz sahibi olduguna inanan ve yorum getiren arkadaşlara ayrı bir göz ile bakıyorum.. Ancak böle bir işi 2 tane bug bilip. bunu her seferinde her açık gördüğü sitede deneyen, üretmeyen , üretileni yıkan, üretecek zekaya sahip olmayan, başkalarının bilgilerini kendisininmiş gibi benimseyen, kendinini ailesine ve çevresine ustat, pc uzmanı, yeri gelir programcı yeri gelir, network uzamanı, vb gibi şeyler ile tanıtan kimseler.. onlar biraz daha abartsa cpu tasarimi yapacaklar ama biz daha keşfedemedik onları.... Bu insanların.. hayatlarındaki tek dostları bir monitör ve ve bir kasa.. ve onla dünyayı feth ettiklerini sanırlar.. Aciz insanlar bunlar fazla üstlerine durmanın anlamı yok, istedikleri bu istedikleri laf yemek istedikleri sayfalar boyunca konusulmak.. Reklamın iyisi kötüsü olmaz.. bırakın tepki vermeyin. Adam olmadıklarını kendileride iyi biliyorlar...... Ama birşey isteyecem o kdar uzmanlarsa.. [email protected] (mail, msn) adresinden bana ulasınlar..[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hammerheart, 27 Eylül 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
o lamera benimde kafam girsin orc kafası

[konudışı]
bunu okuyunca gülmekten geberdim
[/konudışı]
bu hack olayını yapan elemanların amacı ne anlayabilmiş değilim, niye insanların bilgi paylaştığı bir siteye zarar vermek istersinki
tüm wowturk'cu arkadaşlara geçmiş olsun diyorum (master sana da selam ediyorum arada /hi éeroverian)
site bir değişim sürecine girecekti inşallah bu olay bu değişim sürecini hızlandırır hem daha güzel bir siteye hem de daha güvenli bir siteye kavuşuruz[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım...
...ayrıca tükürdüğümü de yaladım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...