SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yeni bir einstein yok mu? varda biz mi bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kara murat benim :-p şaka bi yana elbet yeni einstain lar var ancak bunlar o zamanki gibi teknoloji yoksunluğunda değil , teknolojinin göbeğinde var . O zaman teknoloji yoktu , bulmayı başaranların isimleri tarihe geçti (ki olması gereken bişey) şimdi teknoloji zaten var ama ilerletenler bir devrim yaratmadığı sürece (bu kanser tedavisi gibi bişey değil , bitmeyen pil yada kendi enerjisini üretip , kendini çalıştıran motor gibi biey) isimleri bilinmeyecektir . Ama unutmamak gerekir ki bu dönemin Einstain ı , Bill Gates kabul edileblilir , çünkü adam bilgisayar dünyasına çok büyük katkıda bulundu ve adının tarih kitaplarına girmesi gerekenlerden biri olsu (bence)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 En son einstein Nikola Tesla idi.. Hatta Einstein'dan 10 kat iyiydi. Hatta Einstein patent bürosunda çalışırken bir çok projesini çalıp patentlemiş Nikola Tesla'nın. Merak eden nette araştırsın. Peki neden Nikola Tesla'yı Einstein'dan daha az duyuyoruz der gibisiniz. (demiyosnuzda ben soylemek için yazıom işte) onu da araştırın.. konu konuyu açtı be..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Teslayı mühendisler hep övüp durur,haklılarda birşey demiyorum.Mühendis olarak birçok buluşu var seninde dediğin gibi dolu patenti var.Ama öte yandan einsteinın katkısı teorik yönden,newton yasalarını,maxwell denklemlerini inceleyerek,michelson-morley deneyinin sonuçlarını yorumlayarak ortaya attığı özel ve genel relativite var (gerçi nobeli photoelectric effectle aldı ama).yani ikiside farklı dalların kralları diyebiliriz :) .Başka einstein çıkarmı sorusuna einstein kadar zeki birçok adam var ama,onun zamanında gerçekleştirdiği teknolojik atılım birdaha biraz zor gerçekleşir sanıyorum.Belki gravitasyonu diğer kuvvetlerle birleştiren(gerçi buna az kaldı sanırım) veya paralel evrenleri ispatlayan,ışık hızından daha yüksek hızda hareket eden parçacıklar bulup einsteinın teorisini modifiye eden(modifiye diyorum çünkü genel olarak işliyor,işlemediği durumlar varsa teorinin yanlış olmasında değil eksik olmasından olabilir,newtonun kanunları gibi) bu gibi şeyleri yapan adamlar olursa,einstein kadar meşhur olabilirler sanırım.tabi birazda medyatik olacaklar :)[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 zgrw den harika bi yorum.abe aynen katılıorum. buluslar ne kdr onemli de olsa bi dewrim niteliği (eskiyi çürütme) tasımıorsa bi b*k a yaramior halkın büyük cogunlugunun gözünde be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 halktan kime ne? gelistirilen teknoloji halk icin gelistirilmiyo ki... kendini tatmin icin yapiliyo.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: gme_faraday, 27 Eylül 2005 11:59 tarihinde demiş ki: zgrw den harika bi yorum.abe aynen katılıorum. buluslar ne kdr onemli de olsa bi dewrim niteliği (eskiyi çürütme) tasımıorsa bi b*k a yaramior halkın büyük cogunlugunun gözünde be! Halkın ne dusundugu bılım adamını ılgılendırmezkı.O dogru bıldıgı yolda ılerler.Bılım cevrelerınce desteklenmesı,saygı gormesı o bılım adamı ıcın yeterlıdır..[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 son derece doğru.Şahsen benim için daha bilimadamı olmadım ama olacağım şüphesiz.İstediğim şey halkı yüceltmek değil kendimi tatmin etmek ve kendi çevremde saygın bi yerimin olması benim için önemli iki şey.Ama insan herşeyi kendi için yapar bilimadamlarıda kendini tatmin eder[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya şimdi en ufak deneyde bile 100 tane bilim adamı ortak çalışıyor. öyle biryede çıkması zor diye düşünüyorum. vardır belki ama farkedilmesi zordur. bir de diyorum ki biraz geri ülkelerden kendi çabalarıyla tek başına birisi de çıkabilir ikisi arasında gelip gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar