aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 1.8le pimp my pet ozelligi eklenicekmis, onla her turlu modifiye yapilicakmis pete...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: aquila, 28 Eylül 2005 01:44 tarihinde demiş ki: 1.8le pimp my pet ozelligi eklenicekmis, onla her turlu modifiye yapilicakmis pete... peki chip egzoz fln da takılıyomu abi bunlara :) abso dedi gerci ama ben farklısını soleyim size Ey yumurtaya can weren yuce allahım daha neler gostericeksin bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 epic pet olmadan tadı çıkmaz[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 niye yaw ben ayumu seviyorum 5.2K armor var 4k hit point var bide buna buff muff felan düşünün artık. King Gordku Warrior yanındakini pet tanklıyo :D Ispanak olur kendileri ünlüdür baya.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 dimi ya bencede main char. lar bitti bide petlere set kasalım =) omfg nerfff petzzszzzz[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 İlerde hero pet ler olabilir mesela :P Tiger zg deki tiger gibi oluyor vs :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 valla level 20 hunterim level 20 petim var (daha sadece level 20) 700 hp 1400 armor 30 ar resist var (ki bende yok öyle bi resist) 18 dps si var level 60 pet ss gördüm forumda 5000 armor 4k hp 120 ser resist 250 dps caster lar hunter gördümü ters yöne dogru topuk bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hıc okumadım yazılanları baslıga sadece dıyorumkı yuh yazıklarolsun ıstemedınız bıse kalmadı ondan sonra ne ısterdınız eger olsaydı onu merak edıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sekoli Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 "Hunter WEAPON" bitti simdi de "Pet WEAPON" mu kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 petler zaten guclu oluyorlar masterla beraber bence bi de item eklenince oyunda dengesizlik olusur. ama aslında armor ya da resist veren itemler eklense hos olabilir bu itemlerinde dusme sansı bosslardan %5 fln olsa...[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar