bareme Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Selam kadeşlerim bu staff arede neyden nerede çıkar gidip kesecem param yok alamıyorum olsa bile dupdur diye korkuyorum..ARES!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Moradona git kapıdan çık orda worm lar var atack ver genelde onlardan düşüyo Hatta bizim mahmuta +8 düştü Elixier :D:D[signature][hline]Nick:RiveriaS nation:Karus Np:1xxxx Server: DieZzzZ Char Durumu:Admin Saolsun Şifremi Deiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Skydancer iyi sıktın he o wormlardan düşen itemler wood staffdan daha yüksek değil elixir düşer mi hiçç[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Areste satılık +6 complate robe salamender +7 +6crımson helmet +6crımson kolluk ilgililer lütfen iletişim kursun garantisinii veriyorum itemlerimiin paper olcam o yüzden satıyorum reel para değil oyun parasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bareme Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Cafanmı guzell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 dark stone dene derim.bir kere düşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 apostan düşer.[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 DM lerden düşüyor. Ben item kasarken Dm lerden en çok düşüyordu. Tabi Cz dekilerden. Eslanta kesmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Shaklaban, 27 Eylül 2005 13:55 tarihinde demiş ki: apostan düşer. yalan kuru iftira :D apostan salamander düşüyo bn sadece DM den düşer diye biliyorum[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 düşer düştü apostan ama nadir düşüyo[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 DM,Darkstone,crimson,falcon, abssy gem etc. etc.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Skydancer, 27 Eylül 2005 13:44 tarihinde demiş ki: Moradona git kapıdan çık orda worm lar var atack ver genelde onlardan düşüyo Hatta bizim mahmuta +8 düştü Elixier :D:D lol..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ehuehueuheuhuehu Bide Yalan Atma cocuga dio :D:D[signature][hline]Nick:RiveriaS nation:Karus Np:1xxxx Server: DieZzzZ Char Durumu:Admin Saolsun Şifremi Deiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackdeer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Samma kestik millete Giga. çıkar bana elixir staff. Ares teysen satayım +1 Dupesüz müpsüz tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bareme Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yokkkkkk abii bir tane aldım elixier staff +1 20m gell son dedi sazan gibi aldım son paramı ona verdim ertesi gun girdim silinmiş :@ :@ Kendim dusurdum party deyken birine dustu hemen ondan alacam artık pazardan bir şey almam abi alayı dup : :Pp istisnalar kayideyi bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar