Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Evet arkadaşlar Argent Dawn'da Paladin kasıyorum, dolayısıyla PvP dediğimiz olaydan olabildiğince uzağım. Tamamen instance ve party işlerinde güçlü olacak bir Paladin istiyorum, amacı öncelikle healer olmak, resmen party leader olmak istiyorum, damage'dan çok dayanıklılık ve healing istiyorum. Nasıl bir talent template önerirsiniz bana?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 dayaniklilik prot healing holy hangisini cok istiyosan ona göre 31/20[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alyy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bence 14 holy - 26 pro - 11 retru deniyebilirsin, Holy Improved Lay on Hands Rank 2 Spiritual Focus Rank 5 Improved Holy Light Rank 3 Revelation Rank 2 Improved Blessing of Wisdom Rank 1 Divine Favor Rank 1 Holy Total: 14 Protection Improved Devotion Aura Rank 5 Redoubt Rank 5 Improved Blessing of Protection Rank 2 Toughness Rank 5 Blessing of Sanctuary Rank 1 Shield Specialization Rank 5 Holy Shield Rank 1 Improved Blessing of Salvation Rank 2 Protection Total: 26 Retribution Improved Blessing of Might Rank 5 Improved Seal of the Crusader Rank 5 Seal of Command Rank 1 Retribution Total: 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar