Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bir arkadaşım bu oyuna yeni başlayacak :) lvl 45-55 arası warrior veya rogue acc.u olan [kulanmıyorsa] verebilirmi şimdiden teşekkürler :)[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 up up up :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hangi serverda başlıcak ares mi?[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: xxxx Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Hybird, 26 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: Hiç başLamasın tavsiye etmem :D +1 yeni kurbanlar istemiyoruz. Kurtarın su insacıkları[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yazık bea arkadaşını onuda kötü yola düşürecen biz senn düştün onu düşürme barii :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Areste satılık +6 complate robe salamender +7 +6crımson helmet +6crımson kolluk ilgililer lütfen iletişim kursun garantisinii veriyorum itemlerimiin paper olcam o yüzden satıyorum reel para değil oyun parasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yazık çocuğa sen düşdün arkadaşını düşürme bu kötü yola :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Areste satılık +6 complate robe salamender +7 +6crımson helmet +6crımson kolluk ilgililer lütfen iletişim kursun garantisinii veriyorum itemlerimiin paper olcam o yüzden satıyorum reel para değil oyun parasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 +1[signature][hline]Nick:RiveriaS nation:Karus Np:1xxxx Server: DieZzzZ Char Durumu:Admin Saolsun Şifremi Deiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 benim satılık lwl 48 waryor var satıyorum alırsanaz beremusra ilgelenenler [email protected] pazarlık var azuhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bugün bi kaç forumda (aslında bi forum) adamlar aşmış artık gm lerin kosp diye bir program yapıp sattıklarını idda ediyolar (böyle bir program olduğunu biliyordum fakat adamlar gm den satın aldığını söylüolar) eğer o gm i bulup parayla sende bu programı satın alırsan 2 hafta içinde 60 ta olursun parada kasarsın Ama emin ol böyle bir oyunu 2 hafta içindede bırakırsın. sen kullanmazsın ben kullanmam o kullanmaz ama kullanan dolu insan var gece girebilme şansın varsa goblinlere ash ve dts lere git bi bak derim. bu gm lerde bu para sevdası oldukça ve bu oyunda bu kadar bug oldukça 1 aydan sonra sadece seni sinir ettiği için oynucaksın bu oyunu Haksız rekabete hayır diyor ve -8 diyorum :D[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yok abi ben cede ya derste aklıma nova falan geliyo :D[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 aresde 45+ acc. verebilecek yoqmu tekrar tekrar ve şiddetle soruyorum :hrr: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iseeyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kendi kassınz ezikliği yaşasın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: iseeyou, 28 Eylül 2005 10:44 tarihinde demiş ki: kendi kassınz ezikliği yaşasın biraz Doğru söylüyor. Hepimiz çektik oda çeksin ;)[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 59 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 adam 300milyon exp kaybetse ne olcak bug düzelmedikçe gidip bi char açıp yine nova atıcak gidicek goblinlere yarım saat içinde 30 tekrar başlıcak cz ye gitmeye fln filan çooooooooook saçma bug ı kaldırmadıktan sonra böyle bişi (lvl kasmış olanlara olan oluo yine (devrik gibi anlarsınız işte :D)[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar