DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Ya ben gene takıldım bu cleric in speclerinde delirecem. Biri anya dio dieri konya. Ben smite Cleric olmak istemiyorum healim olsun buffum da ama bundada herkes farklı dior. Rejuv 50 Enhanc 30 smite 30 dediler en son, mantıklımı? yada napim yol gösterin nolur[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 50 rejuv cok gereksiz maksimum 41 rej 35 enc rest smith en guzeli..[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 apla birak sen heali buffi smite bas :)[hline]Paul Van Dyk www.virtualibiza.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar