Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Evet dediğim gibi biraz ilgisiz kaldı sanırım bu aralar.. hem age of shadows da çıkmışken bunlarla ilgili bi kaç yazı yazılsa/çevrilse güzel olur sanıyorum (ne oside oynamışlıım var ne de bu aralar uo oynuyorum ama şu aos olayını merak ettim :) )[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 haklısın adamlar ilgilenmiyo kardeşim :P, assassin yazısı yazmıştım 1ay dan fazla oluyo adamlar koymadı zaman aşımına uğradı sonra yazı :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 heh assasinde ne var işte poisoning fencing tct anath stealth hiding magery veya healing adama sinsice yaklaşıp poisonlu kryss i basıcaksın adam kendine gelene kadar bitireceksin bitiremezsen bi shadow strike yapıp stealth ile uzaklaşacaksın [Bu mesaj EagleEye tarafından 22 Şubat 2003 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 o kadar kolay diil bu işler eagle... her eline poisoned kryss alan assassin olamaz... [hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 22 Şubat 2003 12:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 uo bolumunu ilk fırsatta mantıklı bi kodlama ile güncellenebilir hale getirecez. suandaki durumunda guncelleme yapmak cok zor oluyor. bi iki aya dek beklemeniz gerekiyor ama cok fazla iş birikti sırada bekleyen ne yazık ki.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ohoo daha neler var sırada :)[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ben her eline poisonlu kryss alan assasin olur demedimki zaten assasini ihtiyaç duyacağı skilleri yazıp genelde kullanılan taktiği yazdım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 unutugun bisi var ki insanustu bi sabir ile takip ve dogru yerde dogru zamanlama... her arkasini donen bi kryss le inse asagi ohoo terminatrix olmustu Lindale ;)[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 olay onları yazmak diil zaten assasin nedir bilen herkes o dediğin skilleri yazar koskoca assasin i 1 cümlede özetleyip herşeyi anlatmış havası wermişin olaya :) benim yazdığı guide dı skilllerin kullanımı taktik,türleri vs vs... ayrıca aos tan sonra kryss ı pek kullanmıo assassin ler ehue mono kullanıyodu ama oda update olur yakında :) poison u vermek için dagger tercih ediliyo genelde,artık dandik silahların damageini de baya arttırdıklarından bide dagger en hızlı silah baya jullanışlı oldu [hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 22 Şubat 2003 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar