Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Az önce tgrt de Anadolu magazin programında ATA ve Annesi semramıydı neydi onun yaptıklarını çok güzel eleştiren bi haber vardı... Ata'nın bayrağa sarılarak şehit nidalarıyla toprağa verilmesi 48 saat sonra mezarında kimsenin olmamasını vurguladır muhabir ardından şehit törenleri ve bi askerin şiirimsi bişi okumsıyla bitirdi haberi çok duygulandım yaa bi o kadarda medya'ya küfür ettim.... Elim kalbimde dinledim askeri valla.. Allah hepimize şehitliği nasip etsin...[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 İnsallah.Askerliğide az kaldı..Ya korkmaya basladım:([signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya ne sehiti ben bu muhabbede kıl oluyorum yaa!!! uyusturucu ve alkol den öluyo bıde sehit oluyo!![signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ata'nın ölümünde sadece babasının haline üzüldüm. semra kadar yellozunuda görmedim yedi çocuun başını[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Şehit olmak onur verici birşey olabilir, ama şahsen o en son daki lafına amin diyemiyorum. Diyemem daha önüm de uzun bir ömür var (sizlerin de var), kimsenin askere gidipte şehit düşmesini istemem. Ata konusu zaten benim için bi hiçten ibaret.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Sehıtlık herkese nasıp olmaz.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 abe herkes (semranım dahil) şehitliğin üyle basit bişi olm. biliodur bence.Sadece YUUUH!!! diom ### Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sen ne dion?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya aksam bende seyrettim o programı. ama asker gercekten cok guzel okudu siiri. tüylerim diken diklen oldu valla. bi an askerlik gunlerim geldi aklıma. hey gidi gunler heeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 off sıkıldım adamın olelı 2 hafta oldu hala semra reytıng pesınde uzulmedım dıyo bı kanala dıgerınde uzuntusunbden oluyo kıl olmaktan baska bısı olmuyorum..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Kimse kusura bakmasın bu ülke hazineden deli gibi para yatırdı bana.. Sırf okuyayım diye.. Ekonomik anlamda ülkeye güç katabileyim diye.. Ve hatta bilimsel açıdan yeni bir şeyler geliştirebileyim diye.. Gidip şehit olmam bütün paranın yatması demek.. En azından amortilemesini bekleyecekler.. Dediğim gibi kusura bakmayın şehitlik bana ters.. Ha sizin için amin.. Allah herkesin dileğini kabul eder inşallah.. Ayrıca esas konu hakkında.. Bizde cenazeler alkışlanır, cenazelere boy gösterme amaçlı katılınır. Ölünce büyük adamdı denilir. Ama ne ölümünden önce, ne de ölümünden bir hafta sonra adı dahi hatırlanmaz, anılmaz.. Bizde yapılabilecek her şeyin suyu çıkartılmaya çalışır.. Bu konuda herkes medyayı ayıplar ama tv de program çıktımı ağzı açık bir şekilde seyredilir.. Kısaca "Salla sen medyayı.Sen naapıyon onu söyle" demek gereklidir [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 27 Eylül 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: gme_faraday, 27 Eylül 2005 11:50 tarihinde demiş ki: abe herkes (semranım dahil) şehitliğin üyle basit bişi olm. biliodur bence.Sadece YUUUH!!! diom ### bu nedır ya?tercume etsın bırı.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Alkol uyusturucu kullanmıs bir adam nasıl şehit olur ya bile bile intihar etmiş adam[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ya Medya işte reyting versinde gerisi önemli değil onlar için. Adamın biri Ülkeyi satsa reyting olmaz diye vermezler.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 cem uzan da başbakandı bi ara nerdeyse barajı geçiyodu bide turgut özal yeni Atatürk'dü...ataya semraya gelene kadar..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ?sehit oldu diyen medya mi yoksa ailesi yakinlari filan mi[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: eXe, 27 Eylül 2005 23:12 tarihinde demiş ki: Alkol uyusturucu kullanmıs bir adam nasıl şehit olur ya bile bile intihar etmiş adam cahillikten olmuş sanırsam kasıt yok ortada. bu arada ata şehit olmaya bilir ama Atatürk olabilir :p Ata Türk *!koşarak uzaklaşır* [signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 28 Eylül 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 duuuuuttuuuum[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar