mondain Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 asp ile çalışan bir sitem var ve arama motoru koymak istiyorum bulamadım aspindir.com da yok ama site içi arama motoru aramıyorum genel olsun istiyorum aspindir.com da site içi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 aramaktaydım demişsin aramıomusun daha?[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 pardon ya arırm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 google ın küçük bihali koyulabilio snrm ama nasıl bilmiorum :/[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kesin bilen cikar... ama diyelim oladi bir turlu karakediyle iletisim kur... O google reklami almisti zamaninda:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bunu iki şekilde yaparsın ki bu konuda yazılmış scriptleri öyle her yerde bulabileceğini sanmıyorum. 1.si bir arama motoruna kullanıcının girdiği kriterlere göre aramayı yaptırıp, geri dönenleri parse ettikten sonra kullanıcıya geri döndürürsün. 2.si ise oturup basit bir arama motoru yazarsın ki bu arama motorunun webde referans verilen yerleri gezip indexlemesi lazım ki birşeyler sunabilsin kullanıcıya. fakat bu tip birşeyle uğraşmak cidden gereksiz gibi.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Google daki search değişkenine bakmak için girdimde Goog7e 7 yaşına girmiş. 7 yılda iki kurucusuna toplam 22 milyar dolar servet. Piyasa değeri olarak 80+ Milyar dolara ulaşmak..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
upperhuman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 madem 22 milyar dolarin var,bu 22milyon dolar eder.bir tane istesemmiki :P[signature][hline]In the Jungle of war There is always a lion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 matematik biraz zayıf galiba?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bıraz daga matematıkle ılgılense belkıde adam programcı olacaktı :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar