gou Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 WOW ALMAK İSTEYENLER SATIYORUM 125 ytl 60 rogue full açık banka çok ii swordlar ve set rank 4 isteyen olursa barilierhan@hotmail 1 aylık aktivasyon yeni yaptım yane 1 ay beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yanlış yere yazmışsın pazar alnına yazıcaksın bunu[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucyFear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 arkadaşım nerden bilebilirim ki ben accountu alıp sana parayı ödedikten sonra senin şifremi kaybettim şeklinde WOW EU a başvurup yeni şifre almayacağını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 burada önemli olan karşılıklı güvendir. Birbirinizin adresini telefonunu alıp konuşacaksınız anlaşacaksınız. Yinede ne kadar sağlık lı olur bilemem çoğu kişi sattı burda accountunu sanırım hiçbirinde problem olmadı. Ama karar sizin tabi[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 cd key i aldıktan sonra (yani kutusunuda) ve acc'yi sorun olmuyor. sonuçta cd key elinizde olduktan sonra her türlü acc.'yi alabiliyorsunuz. ama buradan böyle birşey yapacak olan olursa kısaca deşifre edilir ve birdaha kimsenin o adamla bir alış verişi olmaz. Çok güvenemiyorsaniz gidip bu işten komisyon alan sitelerden alışverişinizi yaparsınız en azından bir güvence olur.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Gou adlı arkadas asla öle bişi yapmaz. Kendisi ile o 60Rog'u birlikte yaptık. Tek kardesim Güzel insandır :)[signature][hline]Burning Legion 60 Human Priest Satılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yaw karsılıklı güven cok önemli ben burdan 1 GE acc si ve 2 Wow acc si aldım ki biri lvl 60 cok saglam bi char ama sorun cıkmadı adres ve telefonlarınızı alıp konusun ama yinede dikkatli ol tabi cok büyük sorun olacagınıda sanmam saygılar..[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bu arada karakter ally mi horde mi birde hangi serverda ne gibi itemleri var bir yazsan SS koysan bizlerde incelesek nasıl olur? :hmm: [Bu mesaj Dragonfire tarafından 27 Eylül 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucyFear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Beyler yanlış anlamayın ben kişiye yönelik bir güwensizlik duymuyorum sadece kafamda bazı soru işaretleri vardı. Şuanda onları cevaplamış durumdayım ve içinde char bulunmayan bi account arıyorum.(kısacası chara para vermek istemiyoum) Satan varsa bana pm atarsa sevinirim. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 gou güvenilir bir insandır öyle bir şey yapacağını sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tortor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Kesinlikle katılıyorum. Çok sevdiğim bi arkadasımdır. Gerçek hayatta tanışmasaka bile, oyunda başarılı bi karakterdir. Umarım Wow'u bırakmaz, Tekrar aramıza döner. Forschung...! (Ayrıca Tel'i değişmiş, kendisini kınıyor ve bana acil ulaşması gerektiğini belirtiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar