Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SATILIK ACCOUNT

gou

Öne çıkan mesajlar

cd key i aldıktan sonra (yani kutusunuda) ve acc'yi sorun olmuyor. sonuçta cd key elinizde olduktan sonra her türlü acc.'yi alabiliyorsunuz. ama buradan böyle birşey yapacak olan olursa kısaca deşifre edilir ve birdaha kimsenin o adamla bir alış verişi olmaz.
Çok güvenemiyorsaniz gidip bu işten komisyon alan sitelerden alışverişinizi yaparsınız en azından bir güvence olur.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

yaw karsılıklı güven cok önemli ben burdan 1 GE acc si ve 2 Wow acc si aldım ki biri lvl 60 cok saglam bi char ama sorun cıkmadı adres ve telefonlarınızı alıp konusun ama yinede dikkatli ol tabi cok büyük sorun olacagınıda sanmam saygılar..[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler yanlış anlamayın ben kişiye yönelik bir güwensizlik duymuyorum sadece kafamda bazı soru işaretleri vardı. Şuanda onları cevaplamış durumdayım ve içinde char bulunmayan bi account arıyorum.(kısacası chara para vermek istemiyoum) Satan varsa bana pm atarsa sevinirim. Teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle katılıyorum. Çok sevdiğim bi arkadasımdır. Gerçek hayatta tanışmasaka bile, oyunda başarılı bi karakterdir.
Umarım Wow'u bırakmaz, Tekrar aramıza döner.
Forschung...!
(Ayrıca Tel'i değişmiş, kendisini kınıyor ve bana acil ulaşması gerektiğini belirtiyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...