St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşlar upload ettiğim bir resmi daha sonra telefondan girip yükleyebileceğim bir site arıyorum ama yüklediğim resmi internette yayınlamayacak var mı böle bişi?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 TagTag a uzun bi acc al oraya at istersen[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums [Bu mesaj Necro tarafından 27 Eylül 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 uzun alınca ne oluyor?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben yazarım böyle bişi diye atlayasım var ama işim yarına kimya ve elektronik ödevim var. sabahtanda ders. para ödeyip satın alırım diyosan o başka tabi :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar