Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Aranızda bu oyunu oynayan veya da oynamış olan var mı? Tam olarak nası oluyo bu oyun? trial olayında sadece çok kısıtlı decklerle oynuyosun galiba (anladığım kadarıyla).. yannız bişi kaafma takıldı: ben normal account açtırmayı düşünüyorum (9.99$ verip de) ama onda nası bi olay var onu tam olarak çözemedim.. bu kartları para verip de alıyomuşum öyle duydum.. ama o zaman deck editor olayı noluyo? istediim kartlardan deck yapıyorum ben kendime (tabi trial olduğu için onları kullanamıyorum da) onlar nooluyo?[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 sakın açtırma, oynama, para tzağı, kart başına para alıyolar, utanmasalar nefes aldın diye banka hesabından para çekicekler[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hmm peki.. anladım.. o zaman biraz daha düşüniyim şu işi ben.. sağol açıklama için[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar