Mix Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 metin tok olimpiyat stadı. bu zip dogrudur insallah http://dl1.rapidshare.de/files/1775180/24267541/olimpiyat.zip[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dişi yakarış 1 çok komik ya :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: -Mix-, 24 Mayıs 2005 21:03 tarihinde demiş ki: yalnız ben indiriyorum fakat zipten cıkartırken sorun olusuyor izleyemiyorum mix zaten yazmıstım altlarına zip şifresi diye cıkartıken karsına cıkan kutuya www.capturetv.com yazcaksın...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 indirdiğiniz dosyada yazar zaten. dısı yakarıs(capturetv.tk) gibi o şifresidir zipli dosyanın[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: SoulCube, 24 Mayıs 2005 21:51 tarihinde demiş ki: said: -Mix-, 24 Mayıs 2005 21:03 tarihinde demiş ki: yalnız ben indiriyorum fakat zipten cıkartırken sorun olusuyor izleyemiyorum mix zaten yazmıstım altlarına zip şifresi diye cıkartıken karsına cıkan kutuya www.capturetv.com yazcaksın... kutu cıkmıyor bi error veriyordu ama icerix.com dan indirince düzeldi o sorun:)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 capturetv den yeni videolarını indirin arkadaşlar hele masal saati bomba iki haftadır..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 lan ben www.capturetv.com diye topic actım kimse bakmadı bile. soul sende link koyuyosun o kadar capture etmiş adam bari sitenin linkini de ver be eksisozluk kopipastacalarına dondun :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 abi super adam var ya. masalı yarıda kesiyo falan şimdi falan diyo. masal diye fight club exorcist anlatıyor lol.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 eh napak başta dedim linkleri vereyim kolay ulaşsınlar falan diye ama şimdi direk sitesini veriyom indirsinler ne uğraşcam :P[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 çok sağol ya bu adam bir harika cem yılmaz falan yalan bence daha komik cem yılmazdan hemde ukala değil.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Anti-Rapidshare'ci olusum FILES.GEN.TR. Afiyet olsun..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sevmedim ben bunları:) aynı şeyi bin defa sürekli kullanarak yapılmış bayat espiriler gibi geliyo.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abe mukemmel hastası oldugum dişi yakarış serisini izledikçe gülmekten oluorum gunde bı kere ıslesen moralın duselıo walla...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Chemical, 27 Mayıs 2005 00:23 tarihinde demiş ki: sevmedim ben bunları:) aynı şeyi bin defa sürekli kullanarak yapılmış bayat espiriler gibi geliyo. Aslında sen içindeki ince esprileri alsan çok hoşuna giderde yüzeysel bakmamak lazım. biraz replikleri iyi takip et her yerde bitaşlama var :) bi mesaj var :)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExisTeeN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 www.icerix.com artık rapidshareye link vermiyor. Sorunsuz bir şekilde bütün dosyaları hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Bilginize... [Bu mesaj ExisTeeN tarafından 28 Mayıs 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExisTeeN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yakında ata demirel ve beyaz videoları da eklenecek.. [Bu mesaj ExisTeeN tarafından 28 Mayıs 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ata Demirer videoları için üye olabilirdim ama Ata Demirel kim yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 reklamlarda oynamaya başlamış zaten şahan. bi bankanın konut kredisi reklamında oynuyordu. az önce de gördüm bir içecek reklamında oynuyordu. tiplemelerinden bülent binbaş'ın omen eşliğinde kameraya 'biiiiz hede hedelerin, hödö hödölerin çocuklarıyız, şunu şunu çok iyi biliriz' diyip reytingi yükselttikten sonra reytingmetreyi kesip kesip arkaya yaslanırken ki suratındaki mutlu ifadeye de ayrı bi hastayım ayrıca.. (bugün girdim patiye bu arada hepimizin gözü aydın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExisTeeN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Selamon, 28 Mayıs 2005 03:14 tarihinde demiş ki: Ata Demirer videoları için üye olabilirdim ama Ata Demirel kim yahu? valla google da bir arat istersen. Demirel mi demirer mi anlayamazsın soyadı ne. ATV bile Demirel demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 e demirer?[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yaf ben dosya indirmek istediğimde direk anasayfaya atio beni icerix ne iş?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakanbey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Mix, 24 Mayıs 2005 18:37 tarihinde demiş ki: burda verilmemis linki www.capturetv.com da vardır büyük ihtimalle. yoksa googledan aratırsan bulabilirsin. sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 en son bolumunde askim askimi yapmis onun videosunu nerde pulabilirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 http://www.files.gen.tr/index.php?action=file&id=137[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ilginc bir adammis izlemedim napicam ben omg[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar