Zyon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Benim. Senin Sam'in. Sam'ini hatırlamadın mı? Bunu yapamayacağım, Sam. Biliyorum. Bu olanların hepsi yanlıs. Aslında burada bile olmamalıydık.. Ama buradayız. Tıpkı büyük cenk hikayelerinde anlattıkları gibi, Bay Frodo Hani o gerçekten büyük olanlarından. Tamamiyle karanlık ve tehlikelerle dolu. Sonunu bilmek istemediðin türden,. . . . . .çünkü son nasıl mutlu bitebilir ki? Nasıl olur da bu olanlardan sonra. . . . . . hersey eski haline geri dönebilir? Ama sonuçta, bu gölge bile. . . . . . gelip geçici. Karanık bile ..Yeni bir gün doğacak.. Ve her yeni doğan günes eskisinden daha parlak olur. Bunlar sizinle kalan hikayelerdi. . . . . . bir anlamı olan.. .Sebebini anlamak için küçücük olsak bile. Fakat sanırım, Bay Frodo, ben anlıyorum. Biliyorum. Hikayelerdeki o insanlar. . . . . . geri dönmek için birçok fırsat buldular. Lakin onlar vazgeçmedi. Yürümeye devam ettiler. . . . . .Çünkü onlar bir seylere tutunuyorlardı. Biz neye tutunuyoruz, Sam? Bu dünyada hala iyiliğin olduğuna, Bay Frodo. Ve uğrunda savasmaya deyeceğine. Sanırım artık birbirimizi anlıyoruz, Frodo Baggins.. Ülkemizin kanunlarını biliyorsunuz. Babanızın kanunlarını. Hayatınız pahasına salarsanız onları. Öyleyse hayatım pahasına olsun. Salın onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Abi ne oluyo yahu bütün mesajlar gidiyor???[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Siliniyor. Nedenini de alsak??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Aslında bir nostalji yapmak lazım, 3'lü dvd set sipariş edeyim.[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gereksiz ve saçma sapan mesajalr atıp forumu kirlettiginiz için mesajlarınız siliniyor tıpkı şuan attıgınız 2 mesajında silinecegi gibi arkadaşlar siz garbage a takılmanız gerekiyor konunun kişisel degil karalama defteri oldugu uyarısı gelmiş bunun üstüne saçma sapan uzatarak ahuauh lan diye cümlele rkurarak uzatırsanız neden siliniyor anlamanız lazım degil mi? deşifre mi edeyim içerikten yoksun boş mesaj atanları? anlayın siz[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 O da doğru :) yani boş mesaj olsun istemedim tabi ama öyle olmuş silsinler tabi[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 27 Eylül 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 daha yarım sat olmadıo replikleri dinleyeli...ve bir anda 2-3 sene geriye dödüm...nasıldı ama filmden çıktığımda...3. filmi izleyene kadar depresif dolaşmıştım[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Lotr'daki en çok sevdiğim karakter Sam'dir valla. Hastasıyız ehe. Yine okumamış adam felsefesi babında, işte büyük hobbit vesselam.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Loras, 28 Eylül 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Lotr'daki en çok sevdiğim karakter Sam'dir valla. Hastasıyız ehe. Yine okumamış adam felsefesi babında, işte büyük hobbit vesselam. amanda aman bu ne zekilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar