Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

php'de tabard olayı


Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

php'de tabart olayı sürümle gelen birşeymi yoksa addon tarzı bir eklentimi. yani ayrıca yazılması gereken birşeymi?
Mesela 10k mesaj madalyaları tabartmıdır yoksa başka birşeymidir?
Bana bu konuda açıklama yapabilecek olan varmı?[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür ederim ama benim asıl merak ettiğim tabard olayının olup olmadığı. yani rank falan yazılabiliyor php de ama ben rank yerine daha şık ve açıklayıcı olan tabardı tercih ederim ama kullandığımız php sürümünde(7.0-7.1 sanırım) böyle bir şey bulamadım.
yine paticikten örnek vermek gerekirse wow ırkları ve PAF town watcherler birer tabard değiilmi?[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tanımları kabaca gözden geçirecek olursak;

php nedir ?
Web tabanlı uygulamalar yazmak için üretilmiş bir web dilidir.

phpnuke nedir ?
php ile yazılmış ve mysql ile desteklenmiş içerik yönetim sistemidir.

phpbb nedir ?
php ile yazılmış ve mysql ile yazılmış ücretsiz dağtılan bir forumdur.

php.... şeklinde başlayan diğer şeyler nedir ?
yine php ile yazılmış ücretli ya da ücretsiz web tabanlı uygulamalardır.

bu bağlamda... siz ne diyorsunuz kuzum ? aynı dünyada mı yaşıyoruz ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bak arkadaşım (bıraktım buurayı ama bi göz gezdiriyim derken bunu gördüm) , PHP'nin 7 gibi bi sürümü yok php bir sistem değil bir DİLDİR.Senin dediğin phpnukr gibi php kulklanılmış bir sistem yani paticik gibi bir site kurmak istiyorum yanlış mıyım?Böyle olunca sen postt atan kullanıılarına 3 yıldız yerine yeni farklı madalyalar vericeksin.Bunu da bi yerden duydun ve yapmaya çalıştın.Eğer phpbb kullanıyosan www.phpbbhacks.com'a girebilirsin.Ama php tamamen bir dildir tabard gibi bir fonksiyonu veya özelliği yoktur.Sen en iyisi o phpnin sonunda ne yazıyo bi bak da gel.Sert konuştum pardon.

Ama php profü beta testerıysan php 7 nin betasındaki yeni özelliği deniyosan saygı duyarım.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru nuke kullanıyorum versiyonuda 7 ayrıca bir sitem mevcut. Bunun dışında coder ilgilenmediği için benim başıma kaldı. ayrıca rank olayını değiştirmek istemiyorum çünkü bahsettiğim şey rankten farklı birşey.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...