10ur Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 İpod Nano 4Gb vs Creative Nomad Muvo2 4Gb Param kısıtlı 200$ param var o yüzden iki ihtimal var. Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum sizce hangisi,kullanan biri varsa yardım etsin.Creative 179$ İpod ise 199$ Hangisi??? Creative:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=302&productid=bd13969 İpod:http://www.apple.com/ipodnano/[signature][hline]Rest In Peace.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben boyutunu çok takmam, creative daha kaliteli ve ucuz. Ayrıca zaten küçük küçük kayboluyo :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ipod nano 199 without tax hatrlatiim 2gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ipod nano derım.Sıyahıı super duruyor.Ayrıca nanoda fotograf yukleme ozellıgıde var.ses kalıtesı zaten bellı[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bugun nano 2 gb aldim baya memnunum resimler falan guzel gozukuyor sesdede sorun yok tavsiye ederim. [Bu mesaj Frost tarafından 27 Eylül 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bende nano taraftarı olurdum ama kapasitede 2 kat fark var. o yuzden creative alırdım. yanı benım ıcın mp3 playerın kapasitesi cok onemli. zaten o yuzden alamadım bi turlu su 60gbi :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar