LordParazit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ya arkadaşlar ben yeni pc aldım o yüzden KO yok.Şu anda indirmeye başladım.Ama bunun versiyonu 1.299.Ben elle 1.300 ü nereden indirebilirim yardım edin lütfen.Eğer bulursanız linkte virüs trojen vs. olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Git uyu olm ya yarın okul var hala napıosun :S[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordParazit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya sen karışma işime necro yarın seni döverim he.Bu arada soru hala geçerli!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 asdaffa kafa göz girecek millet şimdi biz sanki trojan li verdiq önceleri trojanlimiydide ötüon?[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ Bu ftp serverdan manuel patch yapabilirsin 1.300 de mevcut burda.[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 27 Eylül 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordParazit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Saol be yardım için.Necro ayağını denk al harbi yarın döverim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 lem susun çocuk bahçesi oldu iice ayıp denen bişey var yapmayın:yapma:[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar