shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 30 eylülde yeni melekte konser vericek grup. biletix'deki yazı : "Thrash Metal denildiğinde akla gelen ilk gruplardan biri olan KREATOR tekrar Türkiye'de!!! 1983 yılında kurulan; "Extreme Aggression" , "Coma Of Souls" gibi Thrash Metal'in efsane albümleri de dahil olmak üzere 12 stüdyo albümü bulunan KREATOR Ocak 2005'te çıkan "Enemy of God" albümü turnesi kapsamında ülkemizi ziyaret edecek. Almanya'nın rock/metal müziğe armağan ettiği tartışmasız en iyi isimlerden biri olan; 1998 ve 2003 yıllarında verdiği konserlerle sahne performanslarını Türk izleyicisine kanıtlayan grup 30 Eylül 2005 Cuma günü İstanbul Yeni Melek Gösteri Merkezi'nde müzikseverlerle buluşacak. Tarih: 30 Eylül 2005 - Cuma Yer: Yeni Melek Gösteri Merkezi (İstanbul) Bilet fiyatı: 28 YTL (16 Eylül 2005 tarihine kadar.)" güzel olucak gidememiştim geçen geldiklerinde şimdi gidicem. (inşallah bi +18 patlatmazlar-gerçi biletixde yazardı da.. arayıp örenmek gerek)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya biri nightwish i getirsin artık hayrına ya :( :([signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ARtık çoğu gurup-özellikle avrupalı guruplar-albüm turnelerine istanbul'u da dahil ediyorlar..Nightwish çıkarsın bi sonrraki albümünü turlar burayı da bi...Sadece bu sene ülkemize gelen gurupları düşündümde bi bayağı kabarık bi liste Deep Purple'ından Slayer'ına..Garbage'ından DT'sine[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 iyi gruplar geldi valla ama nightwish bekliyorum ben artık gelsinler suraya :([signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 E gidilmezde ne yapılır arkadaş? Oy oy heyecan bastı içimi. Ne verimli bir sene oldu bu sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bu sene hayatımda goremiğeceğim kadar grup izledim ah bide testament gelse... Mükemmel bir konser olcağa benziyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 pek verimli oldu bu sene ama bizde öğrenciyiz yani bunuda düşünsünler bi zahmet nası yetiştircem şimdi marduk,behemoth,kreator (belki steve vai)'a.marduk a bilet aldık ta dierlerine yetebilirmiyim bilmiyorum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bide helloween var sırada oda şubatta[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 turkiye harbiden metal acısından en verimli ve en gusel senesini yasadı. seneyede bole olur yine keyifleniriz insallah[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ayrıca izmir konseride var eheh o kadar yolu çekmek zorunda kalmıcam Date: 01.October.2005 / Bornova Hayat Acikhava - Izmir (Headlining of the Izmir Rock Festival) other bands are: Necrophagist (Ger.), Soul Sacrifice, Cenotaph, Abraxas, Consume, Hecatomb kaynak:kreator official website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 İzmire bekliyoruz, umarım bi terslik cıkmazda giderim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Consume çıkıyo be CONSUME!!! death seven arkadaşlar bu gruba dikkat derim... Kreator rulz tabi bu arada kaçmaz :)[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 laaaaaan 30 eylül yapılırmı beeee.26 sında okul açılıyo kıbrısa gidiyorum.iş diil yaptıkları iş diil.2. kez kaçıyo kreator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Up ulan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Aldım bileti bekliom 30 eylülü[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben de bugün aldım, bayaa bi heyecan var :) yarın da boyunluk alcam taksimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar