Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ben şimdi alsam bi kopya oyunu chip takılmamış ps2'ime yerleştirsem.nolur? hiç bi şekilde çalıştırma ihtimalim yokmu? seslerde fln sorun olabilirmi çalışsa bile?(pes i çalıştırdım kopya oyunu bu arada ama sesleri falan garip böyle sanki futbol belgeseli izlermiş gibi onunla bi alakası olabilirmi?) ucuz ve güzel bi chip marka model ve fiyatı nedir.. teşekkürler teşekkürler..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bildiim kadariyla kopya oyunu çiipsiz makinada çaliştirma olasiliğin %0 denemedim çünkü çipli almiştim makinami direk console u console die aliyosan yani sadece oyun oynamak için messiah 2 pro çip 75 dolar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 pro evaluation soccer war bende kopya işte arkadaştan aldım demo disc sayesinde yedirebiliyosun cdyi.. ama dvd gözüne zararı warmı acaba.. bilmiyorum tam.. chip taktırırım yani büyük ihtimal zaten.. neyse bakcaz artık.. başka bilgisi olan varsa bilgilerinizi paylaşın.. daha ucuza chip yokmu?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 fiyatlarını bilmiyorum da 2 tür çip var Mesih 2 ve AR 2 çipli alıcaksan Mesih2 al çünkü Hem DVD kopyalarını hem de "dandik" kopyaları çalıştırıyor AR2 ise sadece "dandikleri" çalıştırıyor ve makineye zarar verdiği söyleniyor. Tabi bunları söyleyen çipi takan adam, yani "hmm şimdi bu daha ucuz, böle diim ki herkes paalısından alsın, parayı vuriyim!" diye düşünüyor da olabilir.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 messiah2 pro dan daha ıyı bluechıp ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 dis özel mesajına bak icq icq..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar