tAKA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: vaniLLe, 24 Eylül 2005 21:58 tarihinde demiş ki:kücük degilim ben =P 18'e giriom 2 ay soora.. hih! 18 büyükmü oluyor simdi =)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bende 91 liyim ve 1.73'üm hedefim 1.95 :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 86lıyım boy 1.85 100 kiloyum.. sağlıklı bi şey olsa ve olabilirliğide olsa ve ucuzda olsa bi 15 kilo kadar verebilirdim sana ama üzgünüm:([signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 tekraarlıyorum boyun değil işlevin önemlidir[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya ne kadar iğrenç bir durum. millet forum üzerinden sohbet ediyor resmen. gidin msn'de edin sohbetinizi ya. eskiler çok haklı gitmekte. forum forum olmaktan çıktı, yonja-msn karışımı bişey oldu.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben dalabilirim said: amon, 25 Eylül 2005 00:53 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 24 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki: said: dufrasne, 24 Eylül 2005 23:39 tarihinde demiş ki: 5-6 sene önce doğmak için neler vermezdim ki.. Ya$ınızın değerini bilin , büyüyünce özleyeceksiniz bu günleri fasa fiso geyikleri yapanlar bilmiyolar ki ne kadar özenti , kompleksi ve $ekilci bir nesil bu 88-92 arası.. Yarısı popülerlik pe$inde , yarısı asiyim , depresifim , sigara içerim , metal dinlerim havasında , kıssadan hisse bi b.k olmaz bu nesilden.. ahah saol :) iyiki 87 liyim...dalacaktım yoksa :) [signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gelişmemiş insanlar sizi 1.86 boy 97 kilo :P benim gibi olduğunuzu düşünün bide halinize şükredin :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 @greeny:mrk ettim lan seni,bende 1.85 boy 100 kilo görüşek bi ara..:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: dufrasne, 24 Eylül 2005 23:39 tarihinde demiş ki: 5-6 sene önce doğmak için neler vermezdim ki.. Ya$ınızın değerini bilin , büyüyünce özleyeceksiniz bu günleri fasa fiso geyikleri yapanlar bilmiyolar ki ne kadar özenti , kompleksi ve $ekilci bir nesil bu 88-92 arası.. Yarısı popülerlik pe$inde , yarısı asiyim , depresifim , sigara içerim , metal dinlerim havasında , kıssadan hisse bi b.k olmaz bu nesilden.. Bizi yetistirende ve bizden onceki nesilde kabahat yani bunlardan biride sen oluyorsun kanımca ... oyle gordugun birkac kisiden genelleme yapmaya hakkın yok senin bi degerlendirme nedir ogren gel oyle yaz ayrica sekilci olan sensin bir bakima ne bu "$"!? "ş" yazamıyormusun kasıyorsun "alt+4" neyse daha cok konusmiyim edit:ayrıca senin gibi dusunen cok insan war eger boyleyse durum bırakalım ab islerini direk herp beraber GG yazip /logout Türkiye yapalım olur mu?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk [Bu mesaj CusTodeM tarafından 25 Eylül 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Greeny, 25 Eylül 2005 16:39 tarihinde demiş ki: gelişmemiş insanlar sizi 1.86 boy 97 kilo :P benim gibi olduğunuzu düşünün bide halinize şükredin :) said: malik, 25 Eylül 2005 16:40 tarihinde demiş ki: @greeny:mrk ettim lan seni,bende 1.85 boy 100 kilo görüşek bi ara..:) eheh ohe : ) fazla gelişmişler siziii...[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ya peh.Kız dediğin öle 190 olcak hali yokya 165 ila 178 arası olucak :) bende 14 15 yaşlarında 150 falandım Bi anda boy uzadı :P 180 küsürüm su anda :D uzarsın merak etme.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sorj a pump yapmıslar :D[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 abi Pump mump bilmem 1 senede 25cm falan attım ya.16 yaşında Lise 1 e giderkendi sanırım :P babam geldi trabzondan Oha lan bune dedi :-) olm senmisin falan dedi bu.Sonra işte 1.5 sene falan 180 küsür olduk sonra ııh :D yok bişey bi icraat yok :P şu an boyum kaç bilmiom ama herkez 183 184 varsın diolar :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bence pump:P olabiliyor bizim bi arkadas war adam basketcilerden uzun boyle ÖEH diyorsun ama adamın sporla alakası yok hantal bisi ama her sene boy atıyor sut iciyorum falan diyor ama genetik olabilir ama anne babada kısa beaaa cozemedim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 erkekler öle bi anda boy atıolar ama kızlar öle değil sorj :)[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Napcan sen boyu be? yeter sana 170 gerisini salla :D zaten 190 olmak istiom :( abi 190 rullaz en iyisi ya :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 1.99 ben. :)[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAD BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 1.83..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 1.92 boyum 95 de kilom var rahatsız degilim 5-6 kilo versem yeter:)[signature][hline]Burning Legion SUXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 10 küsür sayfayı okumadım gerçi ama.. bu igrençliği yapan var mı? "önemli olan işlevi" :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 CusTodeM Çok haklısın suç bizlerde... Ebeveynleriniz ve yaşıtlarım adına sizlerden özür dilerim. Yaptığımız hatalardan pişmanlık duyuyoruz, ama bunları düzeltebilmekte sizlerin elinde. Körü körüne yanlış yoldan gitmeyin... Black Angel Ne yazık ki iş işten geçmiş:(. En fazla birkaç santim daha uzayabilirsin. 14'ten sonra bir kızın kalsiyum yada sporla uzaması fazla mümkün değil. Sağlıklıysan, belirli bir standardın da üstündeysen sıkma canını. Birçok arkadaşın dediği gibi, kısa boylu bayanlar hakikaten çok sempatik kaçarlar;)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 1.92 ve 91li hmmz.Arkadaşlarının hormonlarının maşallahı var napmış bunnar 4 yaşında ergenliğe mi girmişler?LOL[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bende 14ken 1.80 dim.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAD BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 @sorj:abi haklsıın 1.90 rulaz harbidende uzamıoruz anasını satayım 5 cm..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ayy kendimi ii hisstim valla 1.83 boy var kısa zanederdim bee ama deve oldumu burada anladım :D ii oldu yavv[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar