Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yahu ben neden bu kadar ufağım yaf...?

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

ben dalabilirim
said:
amon, 25 Eylül 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
said:
Horrible, 24 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
said:
dufrasne, 24 Eylül 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
5-6 sene önce doğmak için neler vermezdim ki..
Ya$ınızın değerini bilin , büyüyünce özleyeceksiniz bu günleri fasa fiso geyikleri yapanlar bilmiyolar ki ne kadar özenti , kompleksi ve $ekilci bir nesil bu 88-92 arası.. Yarısı popülerlik pe$inde , yarısı asiyim , depresifim , sigara içerim , metal dinlerim havasında , kıssadan hisse bi b.k olmaz bu nesilden..

ahah saol :)
iyiki 87 liyim...dalacaktım yoksa :)
[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dufrasne, 24 Eylül 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
5-6 sene önce doğmak için neler vermezdim ki..
Ya$ınızın değerini bilin , büyüyünce özleyeceksiniz bu günleri fasa fiso geyikleri yapanlar bilmiyolar ki ne kadar özenti , kompleksi ve $ekilci bir nesil bu 88-92 arası.. Yarısı popülerlik pe$inde , yarısı asiyim , depresifim , sigara içerim , metal dinlerim havasında , kıssadan hisse bi b.k olmaz bu nesilden..

Bizi yetistirende ve bizden onceki nesilde kabahat yani bunlardan biride sen oluyorsun kanımca ... oyle gordugun birkac kisiden genelleme yapmaya hakkın yok senin bi degerlendirme nedir ogren gel oyle yaz ayrica sekilci olan sensin bir bakima ne bu "$"!? "ş" yazamıyormusun kasıyorsun "alt+4" neyse daha cok konusmiyim

edit:ayrıca senin gibi dusunen cok insan war eger boyleyse durum bırakalım ab islerini direk herp beraber GG yazip /logout Türkiye yapalım olur mu?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 25 Eylül 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Greeny, 25 Eylül 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
gelişmemiş insanlar sizi

1.86 boy
97 kilo :P

benim gibi olduğunuzu düşünün bide halinize şükredin :)

said:
malik, 25 Eylül 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
@greeny:mrk ettim lan seni,bende 1.85 boy 100 kilo görüşek bi ara..:)

eheh ohe : )

fazla gelişmişler siziii...[signature][hline]
Aşk Oyunu

Sosyal ağlarda paylaş

abi Pump mump bilmem 1 senede 25cm falan attım ya.16 yaşında Lise 1 e giderkendi sanırım :P babam geldi trabzondan Oha lan bune dedi :-) olm senmisin falan dedi bu.Sonra işte 1.5 sene falan 180 küsür olduk sonra ııh :D yok bişey bi icraat yok :P

şu an boyum kaç bilmiom ama herkez 183 184 varsın diolar :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

bence pump:P olabiliyor bizim bi arkadas war adam basketcilerden uzun boyle ÖEH diyorsun ama adamın sporla alakası yok hantal bisi ama her sene boy atıyor sut iciyorum falan diyor ama genetik olabilir ama anne babada kısa beaaa cozemedim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

CusTodeM

Çok haklısın suç bizlerde...

Ebeveynleriniz ve yaşıtlarım adına sizlerden özür dilerim. Yaptığımız hatalardan pişmanlık duyuyoruz, ama bunları düzeltebilmekte sizlerin elinde. Körü körüne yanlış yoldan gitmeyin...

Black Angel

Ne yazık ki iş işten geçmiş:(. En fazla birkaç santim daha uzayabilirsin. 14'ten sonra bir kızın kalsiyum yada sporla uzaması fazla mümkün değil. Sağlıklıysan, belirli bir standardın da üstündeysen sıkma canını. Birçok arkadaşın dediği gibi, kısa boylu bayanlar hakikaten çok sempatik kaçarlar;)...[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0505 700 31 29
Sosyal ağlarda paylaş

Ayy kendimi ii hisstim valla 1.83 boy var kısa zanederdim bee ama deve oldumu burada anladım :D ii oldu yavv[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...