Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ewet ben hep 60lvl bir char hayaliyle yaşamış bir insanım ve hiç char kasamadım hep hayalim pk kesmekti ve bug sayesinde gerçekleşti [spo1=hayal artık gerçek] http://img340.imageshack.us/img340/8128/20059261714553rx.jpg[/spo] ama artık bugsuz kendi emeğimle adam kesmek istyorum ama ne açıcaımı bilmiyorum :( ewt sizce ne açıyım (warriormu,priestmi,roquemi,magemi demicem mage kasmam :))[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 [spo1=lol +2][/spo][signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bence hiç açma :tebrikz:[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya [Bu mesaj LamicimiYok tarafından 27 Eylül 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yok açıcam birgün 60olucam ne açıyım :)[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Sen bu kafayla olursun eminim lvl 60 ne char açacağın sana kalmış[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya ben karar veremiyorrum siz daha iyi biliyorsunuz en ii charı söleyin ya[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Açma bence bir char daha Yeme bizim gibi kafanı Ko'yla[signature][hline]Nick:RiveriaS nation:Karus Np:1xxxx lvl: 6x Server: DieZzzZ Char Durumu:Admin Saolsun Şifremi Deiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yedim bea ölmeden mutlaka 60lvl olmam lazım :)[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Eğer char kasmak istiyosan git evine netini al düzgün bi sandalyemi alıcaksın koltukmu alıcaksın artık senin seçimin yapıştır poponu koltuga al bi tane hizmetçi 4 haftada 60 olursun Garanti 60 char kasma yolu budur[signature][hline]Nick:RiveriaS nation:Karus Np:1xxxx lvl: 6x Server: DieZzzZ Char Durumu:Admin Saolsun Şifremi Deiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 oki ben priesti eledim sence ne açsam warriormu assasinmi bide yaw ben hiç para biriktiremiyorum bunun yolu nedir ???????????[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: The_bulldog, 27 Eylül 2005 17:08 tarihinde demiş ki: yedim bea ölmeden mutlaka 60lvl olmam lazım :) bende sana bi anımı anlatayım yaklaşık 7 veya 8 ay önce bi char açtım 6 ay gibi bir sürede ben bunu 55 yaptım fakat 60 olmayı kafaya taktım başladım kasmaya 2 haftada 60 oldum ilk novamı atıodum fln (glacier) harpy lere gidiyorum goblinlere gidiyorum fln derken lvl 61 oldu dedim bu oyun hep bölemi olucak (arasıra cz yapıodum) dedim cz ye gidip np kasıcam ve listeye giricem başladım cz ye gitmeye ben 100 kasıyorum herif gelio tek vuruş cırt 50 np gidio cz de ks olmaz tabi ben dayanıp atıp novayı 2 kişi çat asasin gelio tek vuruş yine yerdeyim dedim bu böyle kasılmaz dedim silah lazım lycaon başladım para kasmaya geceler gündüzleri gündüzler geceleri kovaladı ve lycaon aldım artık herşey hazır dedim gittim cz ye asasin geldi cırt çizdi gitti (sıralamaya girdim n00b zannetme) biraz daha item lazım dedim gidip kasayım gittim birde baktım adamlar aşmış bi lycaon yapana kadar adamlar iron beltler +7 lycaon stafflar kopmuş gidio hemen kasmak lazım ama birde baktım gm ler para ile item satıolar KE ye geçtik inşallah buglar düzelir dedik dahada beteri çıktı millet +4iron belt kullanıo en app si 3 tane nova sallıo kendi kendime dedim ya sende gidip dupe yapıcan skill bug kullanıcan yada bırakıcan bırakmayı tercih ettim (canım sıkılıomu ? sıkılıo ama gidipte kendimi stres yapmıyorum oyunda) sonuç = mutluyum[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya [Bu mesaj LamicimiYok tarafından 27 Eylül 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 mutlusun abi kısayolu var keşke mage açmasaydın :)[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 mage açsın senin gibi skill bug kullansın demi sonrada gelip kendini acındırsın hiç 60 olmadı ama skil lbug yaptım adam kestim ne akıllı şeysin sen öyle[signature][hline][Bir Hilal Uğruna Ya Rab Ne Güneşler Batıyor] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ewt napıyım aktım kasarak olmuyo ÇOĞU kişini yaptığını yaptım ama akıllandım diezde karus açıcam bug mug olmadan alnımın teriyle lvl kasıcam[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 waririror aç..gral çardır...:tup:[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 walla ben açtım daha bugun areste warrior şuan 43 üm cidden gral yani itemelrimde var güsel daha ne istiyim kol adminden belamımı[signature][hline][Bir Hilal Uğruna Ya Rab Ne Güneşler Batıyor] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 1günde 43 bismillahirrahmanirrahim ben nası lvl atıcam ide düşünüyorum ah nerde 43lük hele bi günde bende açıyım sizce diezde karusmu olıyım el moradmı bide yaw insanların çok parası oluyo benim en fazla 6m oldu :D nası para yapılıyor[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 saglam dostlar bul başım agrımasa 45 falan olurdum heralde[signature][hline][Bir Hilal Uğruna Ya Rab Ne Güneşler Batıyor] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 maşallah ben seneye 60olursam ii valada np yapıcam warrior olunca assasinlerden dayak yemezmiyim bide yaw çok paraları nası oluyo insanların benim fazla param olmuyo para nası birktiriliyo[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar