DioNea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 +8 sharda genelde poison basılıyo damage olark peki lightning basarsak vurduğu damagede bi deşiklik olurmu nasıl etkiler shardı.Bence lightning in görünüşü daha güzel şimdiden saolun[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 12xxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 lightinge nasıl dönüştürcen[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 poison basılı deil sadece +8 lightning basarsak nolur diye soruyom[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 12xxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 daha önemli bi soru +8 shard'ı ne zaman aldın:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 daha almadım ama birinde gördüm ikisinede ligthning basmış ondan sordum.kutay msni aç sen[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 12xxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: DioNea, 27 Eylül 2005 20:14 tarihinde demiş ki: daha almadım ama birinde gördüm ikisinede ligthning basmış ondan sordum.kutay msni aç sen Lightning olan shard değil arkadaşım forgetten templeden kazanılan chestlerden çıkan Dark vayne o.Şekli shard gibi ama üzerinde lightning damage.Sharda sadece posion ekleyebilirsin.[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 27 Eylül 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ExCaLiBuR_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 lam onlar dark vain olmasın[signature][hline]nick :_ExCaLiBuR_ clan :_Unforgiven_ job :Shadow Vain server :Ares nation :Karus np :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 olabilir ama ben shard sandım çok benziyodu peki bu dary vayn nası bi item[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 12xxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 shard gibi bişi ama lighting demagesi dex bonusu var (unuqie item gibi bişi)[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 attackı shardan iyimi[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 12xxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ExCaLiBuR_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Burial in dediği gibi forgetten temple(46-59 ve 60-70) savaslarından cikan kutuları abyss kırdırdıgın yerde kırdıyosun ve sansın varsa dark vayne düşüyo ve +6 dan itibaren lighting damege olarak yanıyo[signature][hline]nick :_ExCaLiBuR_ clan :_Unforgiven_ job :Shadow Vain server :Ares nation :Karus np :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 çok teşekkürler saolun[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 12xxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ExCaLiBuR_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 +6 sında 82 attack var ama 10 dex bonus var attack ı shard dan düşük olsada dex bonusla bunu kapatıyo[signature][hline]nick :_ExCaLiBuR_ clan :_Unforgiven_ job :Shadow Vain server :Ares nation :Karus np :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Tek kötü tarafı bence - hp bonusu +8 Shard rulez :p[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar