Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BIr sey sorucam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
COk sevdıgımız bır ınsandan nasıl nefret edebılırız..Yanı dusunce yoluyla nasıl nefret edebılırım ya...Resmen tıksınmek ıstıyorum bunu nasıl basarabılırım...Yapabılen var mı varsa anlatsın..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
circirbocugu, 27 Eylül 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
Karıstırma abi burasını :)..

lol :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
tahtaya 100 kez senden tiksiniyorum hedehödö yaz.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Olum Sen bana PM at konuyu anlat veya burada anlat bir şekilde yardım edebilirim.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
kendinizi vermeniz gerekir.
Devrimi satın alamazsınız.
Devrimi yapamazsınız.
Devrim olabilirsiniz ancak...

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 27 Eylül 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
öle unutmak gibi yada nefret etmek gibi bişeyn söz konusu oldunu zannetmiyorm. çnkü o senin düsüncen.belki mantıgın nefret eder ama duyguların aynı seyi sölemez... :(
Mesaj tarihi:
Git duygularini soyle zaten umutsuzsan negatif bir sonuc alirsin. Rezil olursun yada laf soyler rezil eder o zaman zaten nefret edersin ama birde diger yonunden bakarsan olurda evet derse...
Mesaj tarihi:
said:
Passanger, 27 Eylül 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
En yakın arkadasınla ılıskıye gırdıgını dusun.

:D çok iyi ya. lol yıkıldım[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Beyaz Patiler
Mesaj tarihi:
said:
Passanger, 27 Eylül 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
En yakın arkadasınla ılıskıye gırdıgını dusun.

sonra araya seninkinin geldiğini düşün bi 10 dk düşün banyo yap gel[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles!
  • Yeni Oluştur...