GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Sizce Kuzenim tatli mı? http://img227.imageshack.us/my.php?image=resim0526rr.jpg[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF [Bu mesaj GordioSs tarafından 27 Eylül 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Evet. Bebekler ne şirin yaratıklar ya... :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ben çok beğeniyorum o yüzden sordum size :D[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Çok şeker... Gözler ve kirpiklerleri ayrı bi şeker. İyi bak yiğenine Ama yeri ne yazık ki burası değil, kişisel olucak tı. Edit: Taşırlar herhalde, bilmiyorum ;)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 27 Eylül 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Özür dilerim Bilmiyordum Kişisel Olacağını :([signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 aman aman cok tatlı ya. allah nazarlardan korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: GordioSs, 27 Eylül 2005 17:00 tarihinde demiş ki: Özür dilerim Bilmiyordum Kişisel Olacağını :( takma ya bosver yanlıs yer olup olmadına forum yetkilileri karar verir. takma sen bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Haklısın Moderatörler Hatalıysam Düzeltir Herelde[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bence bütün bebekler güzeldir... Ağlayanları bile[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Edit: Hadi bakalım bölmeyelim...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 27 Eylül 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Janitschar, 27 Eylül 2005 17:09 tarihinde demiş ki: Başka bi seçeneğin yok zaten Gordi tamam haklısında Bölmeyelim konuyu gelen cevabını versin ok ?[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 şirin :)[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: fede, 27 Eylül 2005 17:08 tarihinde demiş ki: Ağlayanları bile Yazının bu kısmını okuyunca yüzümde bir tebessüm belirdi :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Razien, 27 Eylül 2005 17:13 tarihinde demiş ki: said: fede, 27 Eylül 2005 17:08 tarihinde demiş ki: Ağlayanları bile Yazının bu kısmını okuyunca yüzümde bir tebessüm belirdi :) niye merak ettim çocukları çok mu seviyorsun?[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yok abi gerçek değil bu fotoğraf tanrı resmen photoshop yapmış :)çok tatlı bi velet[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: St_Dreamer, 27 Eylül 2005 17:14 tarihinde demiş ki: yok abi gerçek değil bu fotoğraf tanrı resmen photoshop yapmış :)çok tatlı bi velet harbiden gülesim geldi ya :D photoshopla bile bu kadar tatlı birşey yapılmaz ya :D[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 çocuk yapasım geldi[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Gordi yeni değilsin, forum kurallarını biliyorsun. Bir üstte ki mesajdan alıntı yapılmıyacağını biliyorsundur. Yoksa "ara da biri mesaj atar, diye öyle yaptım" mı diyeceksin?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Mike, 27 Eylül 2005 17:16 tarihinde demiş ki: çocuk yapasım geldi :D[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Janitschar, 27 Eylül 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Gordi yeni değilsin, forum kurallarını biliyorsun. Bir üstte ki mesajdan alıntı yapılmıyacağını biliyorsundur. Yoksa "ara da biri mesaj atar, diye öyle yaptım" mı diyeceksin? Ya kardeşim Off Tamam Haklısın Ben Hatalıyımda Her Yaptığım Hatada Yüzüme Vurmak Zorunda mısın Artı Olarak Bu Paticik eskiden böyle deildi Aile Gibiydi Burası Nedir Bu Kin Nedir Bu Başkalarının Açığını Yakalama Hırsı Anlamıyorum Artık[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hatanı söylüyorum, yüzüne vurmuyorum. Ama bile bile yapıyorsun, bunun farkındayım. Tartışmaya gerek yok yani, sakin.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 27 Eylül 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bak kardeşim Hatalıysam Pm Atarsın Kardeş Şöyle şöyle şöyle dersin Bende tamam derim sana ama senin yaptığın bütün Herkez içinde bunu bana söylüyorsun peki neden?[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 of of.gene aynı şeyler.kabak tadı verdi artık.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Pardon Gordi tamam sen bildiğin gibi devam et. Diğer accountun banlandı farkındasın, aynı şeyler olmasın diye söylüyorum. Kafanın dikine gitme diyorum, güzel bir şekilde uyarmak istiyorum. Bundan sonra sana PM den ulaşırım tamam, özür diliyorum.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 agressif olmamak lazim. boyle bi hususta nazik bi bicimde pm atilir, olay biter. bebek ise cok sirin :)[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar