Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir konu gerek...

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar edebiyat dersinde sözlü notu amacıyla dağılımlar yapıldı.iki arkadaş 10ar dakika konuşucaz.fakat konunun ilgi çekici ve 10 dakika konuşalısı olmasını istiyorum.düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
bu arada anadolu lisesindeyim ve lise 2 deyim ona göree=)politik olmamasına da dikkat edelim lütfen[signature][hline]love is the funeral of hearts
Sosyal ağlarda paylaş

iki benzer olayi anlatan eseri alip incelersiniz. ya da iki eser alip bunlari bi yonden karsilastirisiniz. mesela Madam Bovary ve Jane Eyre. yetmedi mi bi de Therese Raquin'i alin, 3 kitapta kadinlarin yasamlarini karsilastirin; neden farkli ya da ayni olduklarina bakin... ayni olayi sinemada da yapabilirsiniz, Shidler'in Listesi vs. Hayat Guzeldir. veya Pink Floyd - The Wall vs. Metallica - Black album. acikca ortada olandansa yan dusuncelerden secerseniz, ana dusuncenin onu ne kadar destekledigini anlatabilirsiniz 10 dakika. ama ana dusunceyi konu alirsaniz, anlatmaniz gereken 30 tane yan dusunce cikar, karman corman olur.[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 25 Eylül 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim hz ve lise1de yaptığı konuşmalar hoştu birisi mısır tarihi üzerine diğeride mafya üzerine geçmiş ve şimdiki durumu ayrıca tvlerin etkisi

ben ise ırak savaşı tr girmeli girmemeli gibi bir konu seçip konuşmuştum heralde lise1di o zaman

güncel olması iyi olur insanları sıkmaz ilgi çekicide olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...