emircanz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 loll ben o aletler arasındaki muza yarıldım[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. With a Kiss , I Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 emircan imzanı gördüm donakaldım aşık olunca insanın beynine bi reset geliyo bu arada chemical'in evi de aşk gibiymiş : p[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Euheu süper ya yastık bombesine yarıldım yannıs ehehe. Bu topici sıkılmıstım nası güzel topic bulurum dedim chemicalın actıgı topicleri arattım buldum sıkılan varsa Sorjun chemicalın yada fistanın actıgı topicleri aratsın bayya egleniyosun =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Demekki Sen boş şeylere gülüyorsun (Fistan ALınma Güzelim)[signature][hline][Bir Hilal Uğruna Ya Rab Ne Güneşler Batıyor] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kuş olayı bitirdi beni valla.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 tek sacma rıfle lol (sevmıyorum bu lol lafını yaw)[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 O ev ne öyle be mühimmat deposu gibi. Lan yoksa bu herif terörist falan olmasın :D[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar