Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Wissy açmış konuyu daha önce de ama 7 vs 7 maç olacak karma paticiğin kimler gelir server hazır Cumartesi akşamı yapacaz[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 böh ne yaptiniz 7on7..[hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 10a10 maç yaptıgımız zamanları unutmayın :) 5vs5 daha guzel olur gerçi Kesin saat belliyse ben bir arkadaşımın evinden katılabılirim olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 5-5 / 6-6 yapalım.. beni de sayın :) ama server adresi belliyse bi verin de ping nası bakıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Sint CT olursa ben oynamam.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 nıahhaa, hşssettim topii bakim bi dedim bide ne gorim bazılarınız basılı colt+strafeimden hakkını almamıs galiba[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki: ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bu aksam bodruma gidiyorum ben. laptop var artık bodrumdan dialupla nekadar oynarım bilemem :D[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki: ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Nede olsa ko$turarak rastgele ate$ ediyorsun.Dial-Cable vb. farkmaz..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ben oynarım ama Mac Gunu Uymuyor bana Sorrry :([hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bana uyuyor yaz beni iyi de oynarım ha ona göre[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 nerde olcak ne zmn olcak netten mı olcak bende varım :D[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 tutturamadık sanırım gene ilgi az oldu biraz[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 karar verin abi siz de :) 10 kişi toplasak yeter bize.. ben oda arkımı da getiririm pingler iyi olursa.. datırız sizi bi güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 biz 3 kişi olcaz.. 7 kişi daha cıkarın..ya da 9 falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: Silthanas, 05 July 2003 14:45 tarihinde demiş ki: said: CEDAY, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki: datırız sizi bi güzel :) dagilmayin aman yanli$likla =) kar$inizda eskilerden bir adet TRK bir de zamanin en iyi kele$cilerinden biri duruyor =)[hline]Külliyen Yalan... yok edicez... TRK falan yalan olur..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Ben gelirim ama cs version bende 1.3 var eski kalan bide saat kacta olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 cs 1.5 lazım. saat 22 gibi olsun bence[hline]they say... when you hunt the engineer- the engineer also hunts you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 kimse gelmio max 3 kişi oluo eğer kalabalık olursa biri beni uyandırsın :P Zzz..[hline]they say... when you hunt the engineer- the engineer also hunts you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 aa eski trk ? sen kimsin ki ?[hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ben geliyorum işte praw arcane ceday(3 kişi) 6 kişi olduk zaten[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 sen gelince herkes kaçtı kazmator :P[hline]they say... when you hunt the engineer- the engineer also hunts you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ben ve Dent hatta Sanerixx'te gelir isterseniz.[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ben oynarım.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yaf LAN da aldıgım fps yi nette nie alamadıgımız hakkında bir bilgisi olan var mı acaba? 30 ping, 20-30 fps pek hoş olmuyo. combatta zaten iice düşüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 sylveria patladı sanırım ?[hline]TheSilver, 01 July 2003 20:15 tarihinde demiş ki: acımadıki :-P acımadıki (kafasına kask takar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar