Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben bir ay önce aldım wow u. bedave oynadık. neyse acc yaratırken girdik kredi kartını falan. şimdi ben bu kredi kartı bilgilerini deiştiemezmiyim? çünki bilemiorum yanlış nerde 2 gündür deniorum olmuor girdiğim kredi kartı bilgi,leri. dün kredi kartı numaran yanlış diordu. bugün güvenlik kodu yanlış dior. yarın belkide olur :p neyse şimdi bu kredi kartı bilgilerini deiştiremezmiyim?[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yeni ödeme yaparken farklı bir kart kullanabilirsin elbette.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya işin garip tarafı şu : sanalkartın sayfası açık. kredi akrtı nosunu yazıorum. güvewnlik kodun yanlış dior. ya 3 sayıyı yanlış mı yazı cam?[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar